WWE-játékot fejlesztene az Electronic Arts?

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 9.
  • Pletyka
Link másolása
Egy friss pletyka szerint az Electronic Arts tárgyalásokat folytat a WWE szervezetének vezetőivel arról, hogy a jövőben szívesen fejlesztenének WWE-játékot, ezzel újabb franchise-zal bővülne az EA Sports portfóliója.

A WWE 2K20 csúfos kudarca után tűkön ülve várják a rajongók, mit sikerült ezúttal összehozni a 2K Gamesnek a WWE 2K22 esetében. A várakozások a plafont verdesik, a csapat ígéreteivel együtt, de nem kizárt, hogy óriási a tét a 2K Games és a Visual Concept számára, ugyanis a legfrissebb hírek szerint az Electronic Arts bejelentkezett a WWE-jogokra.

A Fightful Wrestling beszámolója szerint az EA és a WWE már több megbeszélésen is túl van, a téma pedig értelemszerűen nem más volt, mint a WWE-hez kapcsolódó jövőbeli videojátékok fejlesztése. Vagyis nem kizárt, hogy a szervezet vezetői nem elégedettek a 2K Games munkájával, és inkább másnak adnák át a játékkészítés jogait.

Ha összejönne az üzlet, akkor az óriási érvágás lenne a 2K sportrészlegének, az EA Sports viszont újabb értékes franchise-t húzhatna be a portfóliójába.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...