SGF 2022: Idén elmarad az EA Play Live

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 16.
  • Rendezvény
Link másolása
Az Electronic Arts tájékoztatása szerint idén nem tartják meg az EA Play Live-ot, ugyanis úgy döntöttek, hogy a bejelentésre váró játékaikat inkább szétszórva, külön-külön eseményeken leplezik le.

Az Electronic Arts 2016-ban indította el az E3 környékére időzített saját nagyszabású konferenciáját, az EA Play Live-ot. Az elmúlt években ez az esemény szolgált arra, hogy a kiadó bemutassa aktuális nagydobásait, újdonságait. Legutóbb például itt mutatkozott be a Battlefield 2042, az Apex Legends újdonsága, a GRID Legends és a Dead Space-remake.

A kiadónak most is lenne mivel előrukkolnia a nyáron, hiszen olyan játékok készülnek náluk, mint a FIFA-sorozat következő felvonása, a Dragon Age régóta várt negyedik része, a nemrég beharangozott Mass Effect-folytatás vagy éppen a Star Wars Jedi: Fallen Order második része. De az Electronic Arts úgy döntött, hogy bár az EA Play Live mindig remek lehetőség volt arra, hogy kapcsolatot építsenek a rajongókkal, idén inkább külön kis minieseményeken foglalkoznának a megjelenés előtt álló játékok leleplezésével, illetve az egyéb terveikkel. Mindez azt jelenti, hogy idén több alkalommal is hallhatunk majd az EA játékairól, az EA Play Live viszont elmarad.

Idén egyébként klasszikus formájában ismét elmarad az E3, viszont a Summer Game Fest biztosan visszatér, valamint a jelek szerint a Microsoft is tartani fog egy E3-szerű nagy bulit a nyáron.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
Anti4730
Need for speed nagyon remelem jon osszel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...