Fortnite - segíthetsz az ukrán menekülteknek

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 23.
  • Hír
Link másolása
Elrajtolt a Fortnite legújabb szezonja, az Epic Games pedig ezzel egy időben bejelentette, hogy az április 3-ig befolyó bevételeket az ukrán menekültek megsegítésére fogja fordítani. Egyetlen nap alatt 36 millió dollár jött össze.

Az Epic Games egy blogbejegyzésben jelentette be, hogy az április 3-ig befolyó Fortnite-bevételeket az ukrán menekültek megsegítésére fogja fordítani. Az így összegyűlt pénzt különböző segélyszervezeteken keresztül igyekeznek majd eljuttatni az arra rászorulóknak. Az Epic megerősítette, hogy a kezdeményezéshez csatlakozott az Xbox csapata is, és miután megjelent a Fortnite harmadik fejezetének második szezonja, a rajongók egyetlen nap alatt 36 millió dollárnyi támogatást hoztak össze, amit végül 50 millió dollárra egészített ki a csapat.

Ebből jelenleg olyan segélyszervezeteket támogatnak majd, mint az UNICEF, az ENSZ Menekültügyi Ügynöksége és az ENSZ Élelmezési Világprogramja, amelyek élelmet, tiszta vizet, egészségügyi támogatást, jogi segítségnyújtást, menedéket és sok más, nagyon fontos dolgot biztosítanak a menekült családoknak. Az Epic Games elárulta, hogy a következő napokban újabb és újabb szervezetekkel veszik majd fel a kapcsolatot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...