Overspeed: HPSR - az NFS:U után szabadon

  • Írta: Daks
  • 2007. május 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A City Interactive felhagyva a korábban tőle megszokott FPS stílussal, egy éjszakai illegál futamokat feldolgozó tuningolós autóverseny fejlesztésébe kezdett.
A City Interactive felhagyva a korábban tőle megszokott FPS stílussal, egy éjszakai illegál futamokat feldolgozó tuningolós autóverseny fejlesztésébe kezdett.

Az Overspeed: High Performance Street Racing a megszokott sémát követi. Adott egy csapat gazdag lurkó, egy halom gyönyörű autó, egy raktárra való tuningkészlet, és egy éjszakai sötétbe öltöztetett Los Angeles. A többit magatok is kitalálhatjátok - itt bizony ismét az utcai versenyzésen lesz a hangsúly!

A fejlesztők a bejelentésbem nem sok érdekességet írtak, sajnos még azt is elfelejteték közölni, hogy mikor óhajtják piacra dobni legújabb terméküket. Dicsérendő azonban, hogy egyből négy új képet is mellékeltek a sajtólevél mellé. Tessék-lássék!
12.
12.
nick147852369
a képek rosszak,de a játék az qva jó
11.
11.
kicsi1984
Sziasztok! Nekem egy olyan gondom van, hogy ha indítok egy szervert, akkor nem tudnak rá csatlakoizni, és ha a haverom csinál, akkor meg én nem tudok hozzá csatlakozni!



Kösz a segítséget!
10.
10.
tjdj
Hello Mindenki eletleg honosítást tudtok hozzá?



Üdv:Tjdj:)
9.
9.
Madd Dogg
jó az, U2 nem lesz még1x, ez meg ugyanaz jobb graffal, a jót még srófolják kicsit. néha ezek a legjobbak. amúgy az autók tetszenek.
8.
8.
tombar
azért az már fáj, hogy ennyire hasonlít az u2-re. na jó a kocsik nem annyira, de akkor is az u2 feelinget azért nem kellene ennyire utánozni. ha nem is lesz belőle nagy bukás, de biztos hogy nem lesz nagy kedvenc.
7.
7.
Slik
Nem értem minek csinálnak még több tuningos utcai versenyes játékokat, úgy sem bírják olyan hangulatba hozni mint a NFS, ez is csak egy olcsó utánzat féle lesz :@
5.
5.
Mililiter6527
egy kicsit mintha hasonlítana a juiced 2:hin hez
5.
5.
Mililiter6527
de ez csak az én véleményem
4.
4.
Mililiter6527
egy kicsit már unalmas ez a tuning téma de ha jobb lesz mint az nfs:U2 akkor jöhet!
3.
3.
CULO
Háth őőőőő....khm khm! Gyenge :S
2.
2.
MAKAY
Szerintem se! Főleg így a képeket nézve elég csunyának tűnik!
1.
1.
Utys
Csak annyi hogy: már megint?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...