Április végén érkezik a Cities: Skylines VR-változata

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 1.
  • Megjelenés
Link másolása
Cities: VR címmel kap VR-változatot a Cities: Skylines. A Fast Travel Games csapata nem direkt portolásban gondolkodott, igyekezett a Meta Quest 2-höz szabni a játékélményt.

Hamarosan a virtuális valóságba is átköltözik napjaink egyik legnépszerűbb városépítő játéka, a Cities: Skylines. A Cities: VR április 28-án jelenik meg a Meta Quest 2-re, és 30 dolláros áron kínálják - igaz, egyelőre 10 százalék kedvezménnyel csaphatunk le rá.

Ahogy azt a fenti gameplay-bemutató is sejteti, a fejlesztést végző Fast Travel Games nem egy az egyben emelte át a játékot a VR-ba, ehelyett igyekezett testreszabni az élményt. Nyilvánvaló, hogy itt nem tudunk majd olyan méretű városokat felhúzni, mint a többi platformon, ehelyett kisebb településekkel kell beérnünk, azokat azonban jóval közelebbről figyelhetjük majd.

Habár a játék ugyanazokra a mechanikákra támaszkodik, mint az alapanyaga, a kezelést úgy alakították át, hogy az a lehető legjobban passzoljon a VR-szemüveg irányítóihoz. A fejlesztők szerint egyébként néhány funkció hiányzik majd kezdetben a VR-változatból, ezeket idővel pótolják majd.

1.
1.
delphijos
Mondjuk elég csúnya pop-in van sokszor.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...