Újra a lehetetlent ígéri a No Man's Sky csapata

  • Írta: szlav
  • 2022. április 14.
  • Hír
Link másolása
A Hello Games egyszer már megjárta, amikor túl nagy ígéretekkel vezették fel a No Man's Sky megjelenését. Habár a fejlesztőbrigád azóta bőségesen törlesztett, úgy tűnik, az új játékuk kapcsán sem kisebbek az ambícióik.

Sean Murray a teljes univerzumot ígérte a No Man's Sky megjelenése előtt, a játék rajtja azonban több mint kiábrándító volt. Azóta persze az űrbéli sandbox a játékipar egyik legnagyobb sikersztorijává nőtte ki magát, hiszen a Hello Games 2016 óta egészen máig folyamatosan szállítja a nagyszerű ingyenes frissítéseket - a legutóbbival például megjelentek a csillagközi kalózok, akik életvitelét mi is eltanulhattuk.

Akárhogy is legyen, azt gondolhatnánk, hogy a Hello Games elnöke azóta megtanulta, hogy a túlságosan nagy hype könnyen balul sülhet el, az IGN legfrissebb interjújában azonban Murray ismét óriási ígéreteket tett. Az úriember elárulta, hogy a stúdió már egy ideje dolgozik egy újabb játékon, és habár az aktív fejlesztők csapata igen kicsi, maga a projekt nagyon is ambiciózus.

"A No Man's Skyhoz hasonlóan ez is egy olyan projekt, ami még akkor is lehetetlennek tűnne, ha ezer ember dolgozna rajta" - árulta el Murray, aki azt is hozzátette, hogy az új játék fejlesztése nem zavar bele a No Man's Sky további folytonos támogatásába.

9.
9.
Ganzer
#8: Szerintem ja, el lehet vele lenni. De max nézz róla youtubon videóteszteket ha bizonytalan vagy.
8.
8.
habo
Jó játék ez a No Man's sky ?
7.
7.
GemForge
Én kétezer forintért vettem dobozosan Ps4-re, majd ingyenes upgrade Ps5-re... Aztán beletettem 150 órát. Kiváló ár/érték arány! :)
6.
6.
GemForge
#4: Nekem meg ez volt a legolcsóbb dobozos vétélem evör.
5.
5.
KopyAti
#1: Pfú! Elpocsékoltál 90 másodpercet az életetből. Hasztaqrva!
4.
4.
crytek
Sajnálom ,hogy ennyire jól megfordult a szekér nekik.. ez is GTA 5 lett sose lesz olcsó :(
3.
3.
hedzsooo
Erdekes, kivancsian varom hogy ezuttal mit sikerul kisutniuk. Talan ezuttal mar a kezdesre is lesz valami tartalom majd az uj cimuk eseteben... :D
2.
2.
Straga25
Új dizájnra van pénz, de rendes, nem clickbait cikkekre már nem maradt...
1.
1.
markoci555
Nemcsak hogy nem ígért semmit, de magáról a játékról se mondott semmit, új dizájn, de a clickbait címek maradnak? Kevésbé rühellek valamit a hírek böngészésénél mint ezeket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...