TMNT: Shredder's Revenge - 11 percen át pofozkodnak a teknőcök

  • Írta: gorien
  • 2022. április 20.
  • Videó
Link másolása
A Tribute Games és a DotEmu a Tini Nindzsa Teknőcök játéktermi kalandjait idézi meg a Shredder's Revenge-ben, amelynek legújabb gameplayében két teljes pályát is szemügyre vehetünk.

A DotEmu tavaly leplezte le a Tribute Games által készített Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge-et, amely a klasszikus beat 'em upok hangulatát és látványvilágát idézi meg. A négy teknőctesó mellett April O'Neilt és Szecska mestert is irányíthatjuk majd, az új, tizenegy perces videó pedig alapos betekintést enged a játékmenetbe – még Bepop és Rocksteady is beugrik egy-egy boss fightra.

A gameplayjel együtt a kiadó két bejelentést is tett. Az egyik, hogy a 2022-re tervezett megjelenést leszűkítette nyárra, a másik, hogy a játékban az 1987-es rajzfilmsorozat szinkronhangjai (Cam Clarke, Townsend Coleman, Barry Gordon, Rob Paulsen) fogják megszólaltani a teknőcöket.

A Shredder's Revenge PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, valamint Nintendo Switchre érkezik.

4.
4.
br1Koo
Tökéletes játék switchre. Már amúgy is filóztam rajta hogy kellene játékot venni hozzá hogy ne porosodjon, mert a Breath of the Wild útközben valahogy túl sok.
3.
3.
C0m1n65un
#2: TMNT Cowabunga collection-ről még nem is hallottam, de arra is vevő leszek. Jó, hogy méltó módon is próbálják feléleszteni ezt a franchise-t, mert a mozi filmek rendesen félrementek.
2.
2.
dcba
Ha sok komment kell, akkor ki kell rakni egy ujabb cikket a Will Smith pofonrol es azonnal lesz vagy 50 komment :D

Temahoz: En is varom ezt a jatekot, meg a bejelentett TMNT Cowabunga collection-t is. Rajta van a kedvenc Gameboyos TMNT jatekom a back to the sewers.
1.
1.
C0m1n65un
Ez a játék mekkora poén a videó alapján! A látványvilága nagyon hasonlít a gyermekkorom Tini Nindzsa Harci Teknőcök játékaihoz, csak itt a harcrendszer szerencsére többrétűbb. Nálam biztos vétel lesz már a nosztalgia faktor miatt is.

Egyébként miért van a posztok alatt most sokkal kevesebb komment? Elmentek az emberek az új kinézet miatt? A Gamer365 esetében is megfigyelhető volt ez a jelenség az arculatváltás után. Ott se értettem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...