Thor: Szerelem és mennydörgés - közös képen feszít a két Thor

  • Írta: gorien
  • 2022. május 8.
  • Cooltúra
Link másolása
Thor a negyedik filmes kalandjában nem egyedül lesz kalapácsos istenség. Régi szerelme, Jane Foster is visszatér, kezében ráadásul a megsemmisült Mjölnirrel – az Empire Magazine-nak hála mindkettőjüket jól megfigyelhetjük.

Néhány hete Thor következő kalandja is megmutatta előzetesét, s annak utolsó jeleneteiben a Natalie Portman alakította Jane Fostert is láthattuk, aki nemcsak, hogy maga is Thorként tér vissza a filmsorozatba, de a Ragnarökben elpusztult, majd minden jel szerint megjavított Mjölnirt forgatja. A karaktert nemrég egy alternatív poszteren láthattuk, most azonban alaposan is megfigyelhetjük az Empire Magazine-nak hála.

A negyedik filmet is rendező Taika Waititi elmondta az újságnak, hogy mikor megkezdik a film kidolgozását, abban Jane eredetileg nem szerepelt, de amikor megszületett a visszatérésének gondolata, természetesnek tűnt, hogy a 2014-es Thor: A mennydörgés istennője képregényhez forduljanak inspirációért.

„Nem akarhatod visszahozni Natalie-t azért, hogy ugyanaz a laborfelszerelések között sürgölődő karakter legyen, aki volt” – magyarázza a rendező. – „Tudod, Thor repked össze-vissza, ő meg a Földön zsörtölődik, hogy mikor jön már vissza. Ez unalmas.” Waititi szerint Jane felbukkanása több szempontból is kihívás lesz Thor számára: „Nyolc éve találkoztak utoljára. Élete szerelmének saját élete volt, majd váratlanul felbukkan, és épp ugyanúgy öltözködik, mint ő.”

A Thor: Szerelem és mennydörgés július 7-én kerül mozikba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...