SGF 2022: Újabb részletek a Resident Evil 4 remake-jéről

Link másolása
A játék rendezője és producere beszélt a közelgő Resident Evil 4 remake-ről, számos érdekességet és egy kis gameplay részletet is mutattak a játékból.

A Capcom Showcase sok érdekességet tartogatott a játékosok számára, és természetesen az utóbbi napok egyik legnagyobb bejelentése, a Resident Evil 4 remake-je sem maradhatott ki közülük. A játék rendezője és producere beszélt kicsit a játékról, kiemelték, hogy mennyire fontos szempont volt a fejlesztésekor, hogy hűek maradjanak az eredetihez. Továbbá szó esett arról, hogy teljesen áttervezték a cím ikonikus ellenségeit, a Ganadokat. 

A készítők ígérete szerint hamarosan még többet tudhatunk meg a készülő játékról. A Resident Evil 4 remake-je PC-re, valamint PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokra fog megjelenni 2023. március 24-én.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

4.
4.
Marcus88
#3: Ebben a videóban célzás közben mozog így biztos lehet lőni is.
3.
3.
Yanez
#2: Azért azon remélem változatnak, hogy legyen szabadon kezelhető kamera és lehessen mozogni lövés közben, nem pedig egy helyben földbe gyökerezni.
2.
2.
JohnSpartan
Jól nèz ki de, remèlem a gameplay-en nem sokat változtatnak mert az volt a lelke ennek a játéknak!
1.
1.
Viktor_The_Best
Miert olyan kover a fohos? Vagy csak optikai illuzio?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...