Új narratív vezetője lett a Playgroundnál készülő Fable-rebootnak

  • Írta: RangerFox
  • 2022. július 10.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Talán új lendületet vihet a szakember a játék fejlesztésébe, aki olyan projekteken dolgozott eddig, mint a Control, a Dishonored: Death of the Outsider vagy épp a készülő Avatar-játék.

A díjnyertes író és rendező Anna Megill kapta meg a megtisztelő feladatot, hogy narratív vezetőként tevékenykedjen a Playground stúdiónál készülő Fable-rebooton. A hölgy a saját Twitter-fiókján jelentette be a hírt - egészen eddig írói szerepet töltött be a játék fejlesztése alatt. Az írónő egyébként olyan játékokon dolgozott korábban, mint a Dishonored: Death of the Outsider, a Control, a Guild Wars 2 vagy épp a Ubisoftnál készülő Avatar-játék.

Sajnos nagy a csend a Playground háza táján a Fable-rebootot illetően, az nem kapott szerepet az idei Xbox & Bethesda Showcase-en sem. Reméljük, hogy Megill kinevezése újabb lendületet visz a fejlesztésbe, és hamarosan hallunk a játék felől, mely PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S konzolokra készül.

1.
1.
markoci555
ennyire hányatott sorsú címet nehezen találni... legtöbbről vagy végleg sikerül kijelenteni hogy halott, vagy az érdeklődésem kihal a sok időhúzástól
de ennél állandóan visszajön a reménysugár, abbahagyhatnák már vagy dobjanak egy csontot a hülyéknek akik szeretik, mint én
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...