Total War: Warhammer III - lebukott pár új frakció

  • Írta: szlav
  • 2022. július 16.
  • Letöltés
Link másolása
Egy bő hónap múlva végre elstartol az Immortal Empires, a Total War: Warhammer III világméretű kampánya. A Creatve Assembly fejlesztői az újdonságokról meséltek, de véletlenül lebuktattak pár új frakciót is.

Augusztus 23-án végre teljessé válik a Total War: Warhammer III, hiszen ekkor válik elérhetővé az Immortal Empires. Az új, minden eddiginél hatalmasabb játékmód gyakorlatilag egy fedél alá hozza a teljes Total War: Warhammer-trilógia összes tartalmát, így az eddig ismert összes frakcióval meghódíthatjuk a grandiózus 4X-játék véres fantasy világát. A Creative Assembly prominens fejlesztői a minap kamera elé álltak, hogy válaszoljanak a rajongók legégetőbb kérdéseire, a videó azonban némileg beszédesebb volt a kelleténél.

A negyedórás Q&A sok érdekességet tartogat, a lebuktatott új frakciókért azonban érdemes 9:55 környékére tekernünk. A stratégiai játék vezető dizájnere, Mitchell Heastie éppen a különböző frakciók győzelmi feltételeiről mesélt, miközben végigpörgette a "Domination Victory" feltételéhez kötött seregek listáját. Az eddig ismert népek java természetesen szerepelt a felsorolásban, akadt azonban négy olyan új káoszfrakció is, amelyekről eddig még sosem hallhattunk a Total War: Warhammer III kontextusában.

A négy új frakció a The Ecstatic Legions, a The Fecundites, a Legion of the Gorequeen és a Puppets of Misrule nevet viselik, és mivel a Creative Assembly nem tette szóvá őket, egyelőre nem tudhatjuk, hogy milyen formában találkozhatunk majd velük. Elképzelhető, hogy az Immortal Empires megjelenésével afféle meglepetésbónuszként érkezik majd a négy új sereg, de természetesen az sincs kizárva, hogy a későbbi DLC-k tartalmait lengette be véletlenül a fejlesztőcsapat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...