Ázsiában játszódhat a következő Assassin's Creed

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 22.
  • Pletyka
Link másolása
Lapértesülések szerint Ázsiában - egyes pletykák alapján Japánban - játszódhat a következő Assassin's Creed, amely már az Assassin's Creed: Infinity része lehet.

Habár a Ubisoft csak szeptemberben, vélhetően a következő Ubisoft Forwardon leplezi le, hogy milyen jövő vár az Assassin's Creed-sorozatra, már elkezdtek szivárogni az első részletek a kiadó terveit illetően. Úgy hírlik, a kisebb, Valhalla-kiegészítőből kinőtt projekt mellett egy nagyobb nyílt világú címen is dolgozik a cég Project Red munkacímmel.

A játékról először a Kotaku írt, de más forrásokból is megerősítették a létezését - a mindig jól értesült Jason Schreier azt is hozzátette, hogy ez a projekt már a szolgáltatásszerűen működő Assassin's Creed: Infinity részét képezi majd. Úgy tudni, a fejlesztés Ázsiában játszódik, és bár Jeff Grubb szerint konkrétan Japán lehet a helyszín, ezt a Kotakunak nem sikerült megerősítenie. Az biztos, hogy Japánon régóta agyal a Ubisoft, és ezt a nyilvánosság előtt sem tagadta.

6.
6.
crytek
#5: Hidd el nekem ez nem ubisoft találmány.. Sajnos nincs ötlet, mást egyszerűen nem tudok erre mondani. Vagy ha van akkor meg tosznak dolgozni.
Full ugyanez a Pókember game ps-en (lassan pcn is) Mivel van ps plusom nekiálltam. Nagy reményekkel mert hát ugye minden ps exlúziv maga a széthájpolt istenség...Elkezdtem.. toltam a főküldiket azok még jók voltak mert mondhatni változatos aztán később a térklépen már mást se láttam csak 98 ikon a sok ugyanolyan fos ismétlödö feladatnak amik full unalmassá tették a játékot. (Kiplatináztam 50.5 óra volt egy teljes 100%-os térképpucolás és egy new game + de már csak főszállal) Ez az a játék ha pc-n valaki adna cd kulcsot ingyen le nem tolnám még egyszer.. Gondolom a Miles morales full ugyanez.

Sajnos ezeknél a játékoknál a nagy területet valamivel meg kell tölteni és sajnos ez kimerül 2-3 db ugyanolyan unalmas küldetésben.
5.
5.
Doomsayer
#3: Amúgy igen. Alig vártam, hogy megjelenjen az AC Origins, amit úgy reklámoztak, hogy egy komoly RPG, amit erősen a Witcher 3 ihletett minden téren. Ráadásul teljesült az a vágyam, hogy egyiptomban játszódik. Nagy erőkkel rávetettem magam, 15-20 óra múlva brutálisan eluntam. Pár év elteltével egy nagyon unalmas percemben újra ránéztem és az elején lekötött... de rájöttem, hogy a játék az első 10 órában mindent megmutat magából és teljesen kimerül. Utána próbáltam az Odyssey-t, első két órában örültem neki, de hamar kiderül, hogy ugyan olyan, mint az Origins... Sőt, még nagyobb, még üresebb és még jobban nincs köze a saját címéhez. Ezek után a Valhalla már torrenten sem érdekel, úgyis ugyan az. Jobb lenne ezt a trilógiát lezárni és autóversenyes játékot csinálni ezzel a címmel, több köze lenne önmagához, mert ez a futás-sas-mindenkit kijelölés 5-6 óra után jobb altatónak, mint játéknak. Ha ilyen lesz az új rész is, akkor szerintem nem tudják majd eladni megjelenés után egy héttel 30€-ért sem. Far Cry sorozat is hasonló cipőben jár és elég kellemetlen lesz az Ubisoft-nak, ha későn veszik észre, hogy a nép "esetleg" megunta a receptjüket. Ilyen AC-ből is már egy rész is sok volt.
3.
3.
DragonBleacPiece
Középkori Japánban vagy Kínában szívesen elugrándoznék a pagodák tetején...

... pár órával később pedig uninstall valószínűleg.
1.
1.
Csoki80
Zaszaszinszkrid husz :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...