Backbone One - bemutatkozott a PlayStation új mobilos kiegészítője

Link másolása
A Backbone új, PlayStation márkanévvel fémjelzett mobilos kiegészítője új szintre emeli a telefonon játszók életét.

A Backbone eddig is gyártott mobilos kiegészítőt a gamerek számára, mely segítségével sokkal kényelmesebbé tette a mobilplatformon játszók életét. Lényegében ez egy kontroller, melynek közepére csatlakoztathatjuk a telefonunkat képernyő gyanánt, és indulhat is a móka.

Nos, most már PlayStation-fémjelzett változatban is elérhető a Backbone One. Egyelőre ugyan csak iPhone-ra, de vélhetően hamarosan androidos eszközökhöz is elérhető lesz a kiegészítő. Maga az eszköz egyébként majdnem 100 dollárt kóstál, cserébe kompatibilis minden iPhone-készülékkel, rendkívül kényelmes, és dedikált felvevőgombbal rendelkezik.

3.
3.
crytek
#2: Nem csak te és nem csak a régi dolgokat lehet felhőbe tolni...Az embernek nem kéne se drága pc- se konzol csak egy fos tablet erős nettel és mehetne a csapatás.. De ettől a Sony még nagyon messze van. De mivel ebben van pénz (lehetséges hogy van mert ha nem volna nem léptek volna erre az útra) lehet ők is majd jobban el akarják terjeszteni és jön majd ez is mobilra tv-kre stb..
2.
2.
Csoki80
#1: Jaja elmentek f nélkül b ni. Pedig tuti vevő volnék a régi dolgok miatt... :-D
1.
1.
crytek
Game pass féle minden szaron tudok játszani dolgot is erőltethetnék, de hát 1 hónap után a szaros pc appot se tudták rendbe rakni akkor mit akarunk mobilon..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...