Hamarosan érkezik az 1440p-támogatás a PS5-re

  • Írta: RangerFox
  • 2022. július 29.
  • Letöltés
Link másolása
Számos újdonságot hozott a legújabb PS5-rendszerfrissítés bétája: 1440p-támogatást, mapparendszert, valamint rengeteg kényelmi és közösségi funkció újítását is.

A tegnap elérhetővé vált PlayStation 5-rendszerfrissítés bétaváltozata régóta várt funkciókat hozott el a játékosoknak. Kezdésként talán a legfontosabb, hogy most már a PS5 is támogatja a natív 1440p-s kimeneti jelet egy kompatibilis monitorra (vagy TV-re) kötve. Vagy akár, ha magasabb felbontású képes kijelzőt használunk a konzolhoz, de lekorlátozzuk a kimeneti jelet, akkor jobb minőségű élsimítást érhetünk el a szupermintavételezésnek hála. 

További újítás az egyedi játéklista, mely lényegében egy mapparendszer a játékkatalógusunkban. Tizenöt játéklistát hozhatunk létre, mindegyikben maximálisan 100 játék szerepelhet, így sokkal egyszerűbbé válik a letöltött játékaink rendszerezése. Továbbá számos kényelmi és közösségi funkciót hozott be a frissítés, ilyen például a dedikált gomb a képernyőmegosztásra, a játékértesítések, melyekből egyből belecsaphatunk az akcióba, valamint újradolgozták a barátaink profiljainak megjelenését. Érdekesség még, hogy mostantól már matricákat és hangüzeneteket is küldhetünk a barátaink részére, ezenfelül könnyebbé tették az épp folyamatban lévő játéktevékenységeinkhez való hozzáférést, illetve látványosabbá tették a 3D audió és sztereó fejhallgatók közti különbség jelölését.

1.
1.
nemfontos
"könnyebbé tették az épp folyamatban lévő játéktevékenységeinkhez való hozzáférést,"

Ma és ez mit jelent? Nem kerestem meg külön.. Előbb gondoltam megkerdezem. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...