Kiszivárgott képek erősítik meg a Call of Duty: Modern Warfare II új játékmódját

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 3.
  • Pletyka
Link másolása
A jelek szerint igazak voltak a pletykák, amelyek arról szóltak, hogy a Call of Duty: Modern Warfare II egy új, az Escape from Tarkovra hajazó játékmódot kaphat.

A Charlie Intel számolt be róla, hogy az Activision szervezett egy Call of Duty: Modern Warfare II-bemutatót az LA Rams játékosai számára, a derék amerikai focisták azonban olyan lendülettel kezdtek el sztorizni az Instájukon a játékról még az embargó lejárta előtt, hogy öröm volt összecsipegetni az eddig csak pletykaszinten halott infókat belőlük.

Elképzelhető, hogy a sportolók egyszerre hallották félre a titoktartás határidejét, vagy valami más huncutság áll a háttérben, mindenesetre a posztok jóvoltából több kép is napvilágot látott az új rész menürendszeréről, és egy kis gameplay is kikerült az internetre. A legérdekesebb részlet talán ez volt, amely megerősíti az Escape from Tarkovra hajazó PvPvE-játékmód, a DMZ érkezését.

Ha minden jól megy, a hivatalos bemutatóra sem kell sokat várnunk, a készítők ugyanis újabb részleteket ígértek a játék kapcsán az augusztus 7-i Call of Duty League Championshipre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...