Óriási értékben loptak CS:GO-skineket

  • Írta: RangerFox
  • 2022. augusztus 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy CS:GO-skinek értékesítésére szakosodott oldalt súlyos kár ért, megközelítőleg 2,3 milliárd forint értékben loptak el skineket a felületről.

Hatmillió dollárnyi (2,3 milliárd forintnyi) értékben loptak CS:GO-skineket egy erre szakosodott weboldalról, a CS.Money-ról. Az augusztus 13-án bekövetkezett hackertámadás során nagyjából ezer skint tulajdonítottak el közel száz felhasználói fiók használatával. A hackerek először csak saját maguknak küldték át a skineket, később már más felhasználóknak is küldtek adás-vételi ajánlatot rájuk a nehezebb nyomon követhetőség miatt.

A támadás után az oldal üzemeltetői egy hivatalos posztban tájékoztatták a felhasználókat, hogy ideiglenesen offline-ra állítják a weboldalt, és jelenleg is dolgoznak a probléma elhárításán és a kiszivárgott hitelesítő adatok átírásán. Azóta sem elérhető az CS.Money oldala, és az üzemeltetők sem tudják, hogy mikorra oldják meg a helyzetet.

5.
5.
Heldengeist
#1: Pont ezt akartam írni. Ezeknek nem értéke van, hanem ára.
4.
4.
JinjeR
Ellopták? mia faxnak? lol :D
3.
3.
markoci555
átlagosan 6000 dollár/skin ha nincs elírás, ekkora röhejt, 10 éves szülinapra kaptunk egy nagy középső ujjat a fejlesztőktől, de a hülyék továbbra is öntik a pénzt a skinekre
indie fejlesztők ennek a pénznek a töredékéből készítenek gyöngyszemeket, de a kedves csgo csapat 1 napos szerverleállás alatt nem volt képes kitenni egy közleményt miért nem elérhetőek a szerverek, a sok barom elkezdett örülni hogy jön egy nagy update csak azt nem fogták fel, hogy az update/karbantartás általában 1 nappal később szokott tervszerűen történni...
ja meg miután visszajöttek a szerók, ugyan olyan kuss volt, mintha semmi nem történt volna
2.
2.
Extol
Jól tették. Szellemi terméknek minősül, akkor sem engedném a kereskedést vele.
1.
1.
Jarl Balgruuf
Tehát "elloptak" nulla forint értékű nagy semmit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...