GC 2022: Játékmenet-bemutatón a Goat Simulator 3

  • Írta: RangerFox
  • 2022. augusztus 23.
  • Videó
Link másolása
Ha azt gondoltuk, hogy az előző játéknál már nem lehet őrültebb a Goat Simulator, akkor mindenképp nézzük meg a harmadik rész új gameplay trailerét!

Még leírni is sok lenne azt a mennyiségű őrültséget és abszurd dolgot, amit a Goat Simulator 3 legújabb, nagyjából másfél perces játékmenet-bemutató videója tartogatott magában. A fejlesztők emelték a tétet az előző részhez képest, és még nagyobb szabadságot és kreativitást adtak a játékosok kezébe, hogy még lenyűgözőbb élményben lehessen részünk, miközben játszunk a játékkal. Szerencsére még annyira sem fogja komolyan venni magát a Goat Simulator 3, mint az első rész, így egy felejthetetlen, könnyed és humoros kalandot kapunk

A Goat Simulator 3 november 17-én érkezik PC-re, valamint PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S és Nintendo Switch konzolokra. A játék már előrendelhető.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
GAMEROD
Ha normális címet adnának neki, még érdekelne is. Semmi fantázia nincs abban, ha minden mellé odabiggyesztik hogy Simulator. Főleg ha egy élőlényről van szó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...