Lara Croft hódit Xbox 360-on is!

  • Írta: Myko Alto
  • 2007. június 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Eidos bejelentette, hogy Lara Croft kisasszony csodálatosan bájos domborulatai nemsokára már Xbox 360-on hódítani fognak!

Az Eidos bejelentette, hogy Lara Croft kisasszony csodálatosan bájos domborulatai nemsokára már Xbox 360-on hódítani fognak!

A közelmúltban megjelent Tomb Raider: Anniversary lesz az a játék, amit Xbox 360-ra portolnak a fiúk, méghozzá az X történelmében előszőr olyan epizódokra bontva, amit eddig csak a PC platformon láthattunk a Half-Life 2, S.I.N. vagy a Sam and Max esetében!

Négy epizódra lesz tagolva a kicsike, amely első két darabját szeptember környékére igérik a fejlesztők, mig a fennmaradó másik két részt utána nem sokkal (ehh, micsoda meghatározás). Akinek pedig nem jön be a részletekbeni játék, azoknak a következő év folyamán majd lehetőségük lesz a "Live Ecseripiacon" megvásárolni a fullos, bolti verziót.

9.
9.
air 2
Én PS2-őn nyomom jelenleg az anniversaryt,és totál nem csalódtam.Igazi Tomb Raider feeling,jó grafika,szimpatikus játékmenet!A legelső résszel sajnos nem játszottam,de ez mindenért kárpótol.Ja és a Legendnél sokkal jobb!!!
8.
8.
Gyurk
Jaj bocs Anniversary-t akartam írni csak MR. Soprano kommentjét olvasta miközben írtam és hát...így jött össze.:D És?:D Tévedni emberi dolog.:DD
7.
7.
Myko Alto
Olvasd el a hírt figyelmesen és akkor rájössz, miért kérdezel butaságot!



"A közelmúltban megjelent Tomb Raider: Anniversary lesz az a játék, amit Xbox 360-ra portolnak a fiúk"



Nem LEGEND, hanem ANNIVERSARY... megfelel?
6.
6.
Gyurk
hát azt hogy most a Legend-et adják le több részben vagy valami teljesen újat.
5.
5.
x360
megnéztem pc-n, hát aki nem játszotta régebben annak ez biztosan hű de király, de amúgy??? 5 év múlva kiadják megint, majd megint megint???
4.
4.
Myko Alto
3.
3.
Gyurk
ezt most nem nagyon értem...
2.
2.
Myko Alto
Lara mindenhol, minden mennyiségben jöhet, akár egyben, akár részletekben :P mármint epizódonként :)
1.
1.
MR. SOPRANO
Na végre valami jó hír.Ennek most örülök mivel 1.5 hónapon belül lesz x360-am.Azt hittem lemaradok róla.Mondjuk annyira nem várom mint anno az első után a kettőt majd a hármat.De várom, mert kiváncsi vagyok hogy jobb lesz e a legendnél.Mert az sajna nagyon gyenge volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...