Zajszűrést és új közösségi funkciót kaptak az Xbox Series-konzolok

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 7.
  • Hardver
Link másolása
Úgy tűnik, ez a konzolos rendszerfrissítések napja. Az Xbox Series X és Series S legújabb update-je hasznos közösségi és chatfunkciókkal támogatja a közös online játékot.

Nem csak a PlayStation 5 játékosai számíthatnak ma új rendszerfrissítésre, hiszen az Xbox Series X és Series S konzolokon is begördült egy apró, de igen hasznos update. A közösségi élményt javító frissítés első és legfontosabb újdonsága a beépített partirendszer hangcsevegését érinti. Mostantól lehetőségünk lesz arra, hogy bekapcsoljuk az Xbox beépített AI-alapú zajszűrését, melynek segítségével remélhetőleg kiküszöbölhetjük a csörgő zacskó, a ventilátor és az orrfújás kellemetlen hangjait.

A második közösségi funkciót a barátaink által feltöltött képek és videók alatt, egy "Play" gomb formájában találjuk majd. Mivel a Microsoft sosem titkolt célja az, hogy minél könnyebbé és rugalmasabbá tegyék a közös játékot, elhelyeztek egy ilyen gombot az Xbox dashboardon vagy a weben megosztott képek és videók alatt, melyre kattintva egyből becsatlakozhatunk a barátaink játékába. Az újdonságok részleteiről az Xbox Wire blogján olvashattok bővebben.

1.
1.
Neo1989
Nem tom fogom e használni de azért kösz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...