Team Fortress 2: bukta a PC-X360 játéknak

  • Írta: Myko Alto
  • 2007. június 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy álom vált valóra, majd ugyanezzel a lendülettel szépen el is bukott. Eléggé lehangoló bejelentést tett Doug Lombardi.

Egy álom vált valóra, majd ugyanezzel a lendülettel szépen el is bukott. Eléggé lehangoló bejelentést tett Doug Lombardi.

Pár hónapja még büszkén jelentették be a Valve fenegyerekei, hogy a készülő félben lévő Team Fortress 2. része magáénak fogja tudni a cross-platform szépségét, azaz a PC-s tábor lelkesen írthatja az Xbox 360-as tábor jeles képviselőit. Közölték, hogy ennek a technikai követelményeit már meg is oldották, jöhet a menet!

Majd jött ismét Doug Lombardi és nyilatkozatában közölte, hogy a felmerülő gondok miatt, melyek száma több lett, mint azt gondolták, várták, nem fog bekerülni ez a fícsör a végleges játékba. Nabumm! :(

16.
16.
user1
Hiába van box -ra egér meg bill, ha a játékot nem arra írták, és talán nem is támogatja azt. Ellenben pc -re tényleg van kontroller, sokkal olcsóbban mint konzolhoz, csak éppen nem nagyon kell senkinek. Na vajon miért?
15.
15.
Mr.BEAN
ezért van boxra egér meg bill.?? lehet...:)
14.
14.
KD
ki nem szarja le?! ugy sincs live-om de ha lenne akkor is hidegen hagyna a dolog
13.
13.
user1
8 shyfter:

Én egy percig sem hittem hogy egérrel játszanak, mindenesetre a fél képernyős célkereszt valamelyest javít a helyzetükön.

Mindenesetre megnézném mit produkálnak pl a cs alatt azok akik a kontrollerre esküdnek! Nem tartom magam rossz játékosnak, de belebotlok néhanapján olyan server -ekbe, ahol szégyenszemre nem igazán tudok labdába rúgni.... Bele se merek gondolni mit kezdene valaki ilyen emberek ellen egy gamepad -al..... mulatságos látvány lehet annyi biztos...:)
12.
12.
Obi1
"Nem is volt kérdés hogy a PC-sek alapból kiverik a konzolosokat!"

Hehe :D
11.
11.
Csacso
hát szívesen játszanék ezzel a gémmel!
10.
10.
Myko Alto
Miért erőltetik? mert még nem nagyon van és a két tábor együtt igen jelentős lélekszámmal bir, igy igen nagy kiankázatlan üzleti lehetőségek szunnyadnak bennük! :)
9.
9.
Kr@toS
Ez pontosan így van. Nem tudom minek erőltetik ezt a közös játékot, eleve halálraítélt dolog. Esélyük nem lenne game-paddal. Ha meg auto célzást használnának, az meg enyhe csalásnak minősülne. Felesleges erőlködés az egész.
8.
8.
felegyi
Nem is volt kérdés hogy a PC-sek alapból kiverik a konzolosokat!Nem baszogatás képpen de ez az igazság!Hamarosan veszek én is egy Xbox360-at,de nemazért hogy Crossplatformon külsjem a PC-sek ellen,me úgyis kivernének,ha viszont PC-n küldeném ellenük,akkor én verném ki őket!Ezzel nemazt mondom hogy a Boxosok rosszul tudnak FPS-ben játszani,de a PC-sek ellen nincs esélyük!
7.
7.
shyfter
Ne becsüld le a joy-al nyomuló boxosokat, a Halo 2-ben nagyon profin tudják irányítani az emberek és azt hinnéd egérrel játszik.
6.
6.
Constantin00
detto: hidegen hagy. Ez a Cross platform izé egy hülyeség. Az Infinity ward ( cod ) is azt mondta, hogy a modern warfare-hez nem csinálnak cross platform cuccot, mert ők így is elég jók, van elég rajongótáboruk, és különben is sok macerával jár... Különben pedig a PC-sek szétszedik alapból a Box-osokat; sokkal jobban lehet egérrel célozni, vajon a Bioshock miért nehezítette be a Pc-s verziót a Bosxoshoz képest?
5.
5.
mcwolf
Már tényleg azért is várom az első cross-platromos FPS-eket,hogy kicsit lehűtsük a konzolosok kedélyét,mert mire a kis kontrollerével becéloz,addigra már minimum 2 headshotot kap a kicsi fejébe:-)

Persze akkor más a helyzet,hogyha kapnak egy kis "segítséget",és Nekik elég lesz 5 méterrel mellém célozni,és a gép hozzáigazítja a célkeresztet a fejemhez. Alig várom:-))))))))))
4.
4.
Glek
Biztos PC-s a gyerek és fél tőlünk... Nah kaptatok még egy kis gyakorlási időt, használjátok ki! :D :D Még túl könnyű dolgunk lesz... XD XD
3.
3.
General Thomas
Huuuuuuuuuuuh.....esküszöm azt hittem ,hogy nem lesz valamelyik platformra a game.....kisebb szívroham
2.
2.
JoHnNiEE
egyre jobban utálom ezt a faszit basszuskulcs :((((((((((( nemá.....előbb hogy nem lesz black box mostemg ez.... hát b.ák +
1.
1.
Ca$h
Hmmm... majd a TF3-ban talán már írthatjuk egymást. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...