Earth From Another Sun - igázzuk le a galaxist!

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 28.
  • Korai verzió
Mit szólnátok hozzá, ha teljes csillagrendszereket hódíthatnátok meg egy hatalmas, élő MMOFPS-ben? Az Earth From Another Sun hatalmas ambíciókkal készül a nyílt próbakörére.

Senki nem vádolhatja meg azzal a Multiverse csapatát, hogy szerény ambícióval vágtak volna bele az Earth From Another Sun fejlesztésébe. A tervek szerint már jövőre megjelenő MMOFPS egy hatalmas galaxisba dob le bennünket, ahol kellő ügyességgel és kitartással teljes szektorokat vonhatunk a saját uralmunk alá. Elképesztő ütközetekbe küldhetjük a szárazföldi seregeinket, toronymagas mecheket és hatalmas csatahajókat vezethetünk a harcba, kereskedhetünk, craftolhatunk, szövetségeket köthetünk másokkal, leszámolhatunk a rosszakaróinkkal... a lista szinte végtelennek tűnik.

Mindez tényleg igazán óriásinak hangzik, az igazság azonban az, hogy nem csak a kissé fapadosnak tűnő animációktól kell tartanunk. A Multiverse stúdiója ugyanis sűrűn emlegeti a blokklánc-technológiát, amelyet előszeretettel használ az Earth From Another Sun a játékosok által készített tartalmak, karakterek, megszerezhető tárgyak, de akár komplett planéták kapcsán is. Ha nagyon vészes lesz a helyzet, akkor nálunk jelentkezhettek majd elsőként az NFT-rendszert megfúró bolygóközi kalózok társaságához.

Ha a játék felkeltette az érdeklődéseteket, akkor van még egy jó hírünk, az Earth From Another Sun ugyanis részt vesz a Steam Next Fest eseményén is. Ennek keretei közt október 3-tól október 10-ig játszható lesz a még erősen fejlesztés alatt álló játék demója - ezt természetesen a steames adatlapján szerezhetitek majd be.

1.
1.
Kamukaze
Nekem a látottak bejönnek, csak ennél is ez a nagyon sokszínűség zavar. Persze mivel MMO, így a rózsaszín-tapsifüles Streamer Pistikéknek is meg kell felelni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...