Ismét lép a Blizzard - Diablo2 ladder reset

  • Írta: yudge
  • 2007. június 21.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard a Starcraft 2 bejelentése után, azért a Diablo 2-re is szakít némi időt, ha másképp nem is, egy ladder-reset erejéig.

A Blizzard a Starcraft 2 bejelentése után, azért a Diablo 2-re is szakít némi időt, ha másképp nem is, egy ladder-reset erejéig.

Ismét kezdődhet a hajsza a legjobb tárgyakért az igazi Diablo-rajongók számára. Mi tagadás már sokan vártuk ezt a lépést is, de valahogy most mégsem teljesen felhőtlen az öröm. A mai napig kerestek egy bizonyos külföldi fórumoldalon egyes játékosok olyanokat, akik elvégzik helyettük a "piszkos" munkát egy-egy level service erejéig (azaz valaki vállalja, hogy bizonyos időn belül átad készen - mondjuk a 99-es maximum elérhető szintből egy 75-ös vagy 80-as karaktert, amivel a "valódi" tulajnak már nem kell foglakoznia, csak beállítja a kívánt skilleket (varázslatok) és statokat (tulajdonság - erő, ügyesség, élet, mana), ráadja a tárgyakat és máris mehet a keményebb játék). Mindenesetre a Blizzard-os fiúk kicsit szűkösre szabták az időt...
Az időpont 2007. június 25
. Valódi hidegzuhany vagy már itt volt az ideje?


(Érdekes, hogy azért pont most resetelik le a laddert. Ugye tudjuk, hogy 2 bejelentés lesz a BlizzCon-on. Titkon reménykedek a WoW újabb kiegészítőjének bejelentése mellett egy Diablo 3 bejelentésben. Igazi kánaán lenne a játékosok számára. Hátha... - Drago)

6.
6.
yudge
aki újrakezdi reset után a dió-t, érdemes lenne team-eket szervezni.

lehet nem ide tartozik - jsp-n (hamár szó volt az fg-ről) - Warrych néven megtaláltok.



én mindenestre szintén voksolnék egy Diablo3-ra, de szerintem a BlizzCon nem hoz egetverő bejelentést a Starcraft2 után, ami már valóban megérett a folytatásra. lehet egy újabb mókás játékkal rukkolnak elő, a tőlük megszokott környezetben, de mégis mással, hogy valamennyire felkavarják az állóvizet az eddig megszokottak mellett. minden elképzelhető, kár tippelgetni ;)
5.
5.
Aylon
Kb 1 honapja kezdtem ujra, es onerobol haverok nelkul mostanra osszeszedtem annyit hogy legyen egy fullos hammam, 1 kokemeny auradinom, 160fg-m stb stb... Engem igazabol nem tor ossze a reset, sot ha minden jol megy talan most eselyt kapnak a "kicsik" hogy naggya nojek ki magukat :). 1 szo mint 100 : en orulok a resetnek.
4.
4.
felegyi
A wow engemsem izgat!Diablo 3 jobb lenne mint egy Starcraft II !
3.
3.
dezsiszabi
hát a ladder reset már ráfért diablora. sztem el is kezdem megint.
2.
2.
Adaren
1.
1.
Utys
Egen, én is reménykedem egy D3 bejelentésben. Let's hope!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...