World of Warcraft: Dragonflight - jövő héten befut a pre-expansion patch

  • Írta: szlav
  • 2022. október 19.
  • Letöltés
Link másolása
Ezúttal két etapban érkezik a World of Warcraft következő expanziójának megágyazó frissítés. Az első körben az új rendszerek és játékmeneti változtatások, később pedig az új faj és kaszt kerül a játékba.

A következő hetekben a World of Warcraft körül is felpezsdül az élet, hiszen lassan megérkezik a gigászi MMORPG kilencedik nagy kiegészítője. A hivatalosan csak november 28-án élesedő Dragonflightot azonban - a szokásokhoz híven - a pre-patch előzi meg, amelyet ezúttal két felvonásban élesít a Blizzard csapata.

Az első fázisra nem is kell túl sokat várnunk: október 25-én érkezik az első komolyabb frissítés, amely az MMORPG rendszereit alakítja át igen jelentős módon. Ekkor élesednek az új talentfák és a már meglévő kasztok játékmeneti változtatásai, modern külsőt kap a kezelőfelület, életbe lépnek az új, jóval kötetlenebb faj-kaszt kombinációk (tauren rogue!!), illetve az új rangsorolt PvP-játékmód, a Rated Solo Shuffle is ekkor lesz először kipróbálható.

A patch második fele november 15-én élesedik, ez pedig jórészt az új fajra és kasztra, a távolsági sebzésre és gyógyításra specializált Dracthyr Evokerekre fókuszál majd. Az 58. szinten kezdő humanoid sárkányok ekkor lesznek először játszhatók, ráadásul a Shadowlands 60-as szintsapkáját már az új kezdőzónájukban, a The Forbidden Reachen érhetjük majd el. Ugyanezen a napon egyébként játszhatóvá válik majd egy régi-új dungeon, az Uldaman: Legacy of Tyr, illetve megkezdődnek kiegészítőt felvezető küldetések és események is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...