CD Projekt RED-veterán irányítja az új Witcher-trilógia fejlesztését

Link másolása
A CD Projekt RED számos új projekten dolgozik jelenleg, az egyik legfontosabb közülük pedig az új Witcher-trilógia, mely élére immár vezetőt is kineveztek.

Még az előző hónapban leplezte le a CD Projekt RED a hosszútávú videojátékos terveit. Természetesen a The Witcher-franchise-t is érintik ezek, jelenleg készülőben van egy Project Sirius kódnévre hallgató projekt, melyet a The Molasses Flood csapata fejleszt, emellett jön a The Witcher remake-je is. Ezzel párhuzamosan pedig prerodukciós fázisban van egy teljesen új Witcher-trilógia, melynek élére a napokban neveztek ki vezetőt. 

Sebastian Kalemba még animátorként dolgozott a Risen 3: Titan Lords és a Grim Legends 2: Song of the Dark Swan játékokon, majd ezután került a CD Projekt RED berkeibe, ahol először karakteranimátorként dolgozott a The Witcher III: Wild Hunton, majd a Hearts of Stone kiegészítő munkálatainak a vezetője lett. Ezután kreatív vezetői pozícióban tevékenykedett, mindemellett a Cyberpunk 2077 munkálataiban is segédkezett. Most őt érte a megtiszteltetés, hogy vezetői pozícióban dolgozhasson az új Witcher-trilógián, jelentette be a szakember Twitteren.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...