Megérkezett az első Hitman-film trailer

  • Írta: Adaren
  • 2007. június 26.
  • Hír
Link másolása
Megtekinthető a Hitman-játékok alapján készülő film első trailere, mely közel két perc hosszú! Az adaptáció október 12-én kerül mozikba.
Megtekinthető a Hitman-játékok alapján készülő film első trailere, mely közel két perc hosszú! Az adaptáció október 12-én kerül mozikba.


37.
37.
Teresdo
Igaza van t.rolinak!Amúgy 12.én jelenik meg, de magyarországon mikor? :D
36.
36.
t.roli
Amúgy ennek a storyja kb az első rész lesz. mert abban volt ui. nő és a 47 es akkor volt még ilyen "fiatal"...

szal sztem jól vlasztottak főszereplőt, ha hűek akarnak lenni az első részhez
35.
35.
lxdc
Szerintem vin diesel nem is illet volna bele.nem hasonlít a 47-esre

Sthatam viszont egész jó lett volna.

34.
34.
lxdc
Azért az Ave maria-t meghagyták zenének.Ez jó jel.

De remélem ebben is egy csendes gyilkos lesz.

És folytózsinór remélem szerepet kap :)
33.
33.
t.roli
A 47 -es is volt fiatal. Ez lehet a kezdete is... Akkor viszont egy nagyapát nem rakhatnak be. Nekem is fiatalnak "TŰNIK" de nem sírok addig amíg a filmet nem láttam..
32.
32.
vadlama
Szerintem faxsza lesz csak a csávókám fiatal a szerephez szerintem szerintem! És azért őt választották szerintem mert nem ismert színész szerintem és a szupermennél is pont ez volt. Mert hogy nézett volna ki pl bratt pit szupermen jelmezben?
31.
31.
Kolipoki
Úristen! Bár most jelenne meg. Űber állat. Ez a zene egyszerűen zseniális már a 4-ben is tetszett. Nekem viszont nincs bajom a fickóval. Egész jó.
30.
30.
Myko Alto
Megnéztem végre a kicsikét. Vélemény:



A trailer maga nagyon jóra sikerült, hangulatos, minimálisat mutat, potn ilyen teaser-es style. Viszont a srác... hááát... egyet kell értsek azokkal, akik kifogásolják az arcszerkezetét, bááár... lehet, hogy az alkotók direkt akarták azt sugározni, hogy valamilyen szinten angyali vagy jó beállítottságú arc gyilkol jobbra-balra. Lehet, ha Diesel vagy Sthatam alakította volna, akkor azoknak olyan rosszfiús, csibészes, zsivány arcuk van és lehet nem az kellett nekik... nem tudni, de azért mgkérdezném az illetékeseket, hogy miért is ezen srác mellett tették le a voksukat.
29.
29.
tjames
Kedves Dave barátom. Én kezdtem el ezt a fiataolzást, és tartom is magam hozzá. Nem kell mind a 1:49.et végignézni, elég ha csak azokat a jeleneteket látod amikor egy pillanatra mutatják az arcát. Babaképű. Olyan jóllakott óvodás, anyukedvence, eminens tanuló arca van. (lehet ő már 35-40 éves is, nem a korral van a bajom, hanem a fizimiskájával) Ettől persze én még azt nem mondtam hogy a film rossz lesz. De erre a szerepre tucat másik, ettől jobb, hitelesebb fazont lehetett volna taláni.

Még valami: álmodozni a korról, és hírnevéről? :) A kor majd jön. A hírnév meg engem nem érdekel. Végülis nem a csávóval vannak személyes problémáim, hanem azzal hogy FIATAL s ezért HITELTELEN arca van erre a szerepre. Nem az ő hibája hogy eljátsza (ezt bárki közülünk szívesen vállalná) hanem annak a hibája aki ilyen arcélű embert választott erre a szerepre. szvsz.
28.
28.
Daveout
Na vére én is láthattam! Mikor olvastam hogy Timothy Olyphant fogja játszani a kedvenc 47esemet én sem örültem...Vin Dieselt sem szeretem de azé ugy gondoltam rá mégis jobban illik ez a feladat! Viszont így a kezdetleges videobol az derül ki nekem h nembiztos h rossz választás volt! Abszolut nem fiatal a srác és már jópár film van a hátamögött...nem nagyok bár az "álomcsapda" igazán jóra sikeredett szerintem! úgygondolom sokan meg sem néztétek a Trailerecskét csak gyors rápillantás a többiek véleményére és jött egyből h milyen fiatal meg h mennyire nem ráillő a szerep...csak azt nemértem h néhanyan akik még csak álmodoztok erről a korról és hírnévről amit ez a csávó már elért, hogy döntitek el ezt egy 1:49 mp s videóbol? No mind 1 várom a filmet!!!
27.
27.
t.roli
alapvető műveltség... zoen ez picit ciki volt már bocsi :P:P;)

Én várom és pont ma szereztem meg a Blood Moneyt, és igen, annak a nyitózenéje. De annaka játéknak van ám gépigénye ..
26.
26.
zoenn
Bocsesz, Schobert a szerző :P
25.
25.
zoenn
Chopin - Ave Maria. Klasszikus, alapvető müveltséghez hozzátartozik dear Shagy.
24.
24.
Shagy
nagyon yo ez a zene!:D a legutóbbi rész nyitózenéje nem ?egyébként vki ha tudja a címét leírhatná:D

23.
23.
Sido
A csaj faszravaló,a csávó pöcsfejű és túl fiatal!Ennyi meg egy bambi!
22.
22.
majoros25
Hát erre kíváncsi vagyok de nagyon úgy még elég jó de tényleg rakhattak volna bele valami öregebb csáveszt na mindegy de a csaj nagyon jóóóó :) az rögötn megfogott :D XD na majd csak kisűl belőle valami :)
21.
21.
Pukhi-zik
na többször nem nézem meg megrt fáj.Még a haja* is szar.Látszik h alapban nem kopternek hordja.
20.
20.
Pukhi-zik
eleve nem hiteles h egy takony a profi gyilkos.Évek alatt lehet profivá válni sztem.
19.
19.
Pukhi-zik
cime: little hitman kalandjai vagy hitmanke vagy hitman és a fiatalság forrása.
18.
18.
ironwill
Háát... nem tom.. sztem azok a legjobb részek, amikor a sötétben van... :)
17.
17.
Pukhi-zik
ki eza tejbetöki? istenem ,mé ne tudnak egy markánsabb fazont betenni? a csaj faja.
16.
16.
Nekem egészen tetszik, bár a főszereplőt ért kritikákkal egyetértek, elég fiatal. A hangulat azonban szerintem ottvan, fel is rakom gyorsan a Hitman-t. :D
15.
15.
Stack
Nekem is tetszett a bemutató főleg a zene. Remélem jó lesz.
14.
14.
Sogi
nekem egyelore bejon:P de majd meglatjuk....
13.
13.
ldavid
tényleg elég furán fest xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...