Megjelent a Steelrising első DLC-je, a Cagliostro’s Secret

  • Írta: RangerFox
  • 2022. november 10.
  • Letöltés
Link másolása
Végre elérhetővé vált a Steelrising első sztorikiegészítője, a Cagliostro’s Secret, mely új helyszínnel, fegyverekkel és bossfightokkal egészíti ki az alapjátékot.

A GreedFall fejlesztőinek legújabb játéka, a Steelrising egy korrekt akciójáték lett, mely ügyesen keveri a francia forradalmi környezetet, valamint a soulslike-harcrendszert. A játékhoz most megérkezett az első sztorikiegészítő, a Cagliostro’s Secret: a DLC egy új helyszínt, öt új fegyvert, két új karaktert, valamint teljesen új ellenségeket és bossfightot hoz magával.

A Steelrising PC-re, valamint PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is elérhető. A kiegészítő 15 eurót kóstál, a kedvcsinálója pedig lentebb tekinthető meg.


1.
1.
Doomsayer
Most végeztem vele, nekem 2 órámba telt. De ha valaki rohan és nem téved el a végén, mint én, akkor hamarabb is meglehet. Jók az új ellenfelek és jó az új helyszín is. Kint van a hír steam-en, hogy lehet elérni a DLC-t, de ahogy nézem a netet, nem sokan tudják, illetve azok közül akik tudják, problémáznak, hogy miért úgy és ott elérhető. (A játék utolsó helyszíne előtt válik elérhetővé, mintegy a két utolsó pálya között.)

Nekem a Steelrising az év egyik legjobb játéka. Elden Ring-et nem veri le, de sztoriban és grafikában azért lekörözi simán.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...