Avatar: A víz útja - jöhet még egy előzetes?

  • Írta: fojesz
  • 2022. november 22.
  • Cooltúra
Elindult a jegyelővétel, már lefoglalhatjátok a helyeteket az Avatar régóta várt folytatására! A készítők egy új előzetest is betáraztak erre az alkalomra.

Magyarországon december 15-én kerül mozikba az Avatar: A víz útja, és miután elindították a jegyelővételt, a készítők egy előzetest is közzétettek a várva-várt folytatásról. Ez sok újat nem mutat ugyan, kedvcsinálónak azonban kiváló:

A filmet ismét James Cameron rendezte, aki maga is bevallotta, hogy fogalma sincs arról, milyen fogadtatásban részesül a második rész - az első mozi ugye minden idők legnagyobb jegyárbevételét hozta, 2,922 milliárd dollárt kalapozott össze a kasszáknál. Ebből kiindulva abban sem biztos, hogy a negyedik és az ötödik rész elkészül majd (a harmadik epizódot párban forgatták a másodikkal), elvégre rendkívül költséges projektekről van szó.

4.
4.
crytek
#3: Én a hobbitokat itthon néztem 3D-ben valahogy egyik 3d-s filmet se tudom értékelni aminek csak "mélysége" van. Hulladékok... Top über valaha általam látott 3D film az a kb 3d kezdetekor kijövő Sammy kalandja animációs mese. Az beszarás hogy nézett ki.. Minden más ahhoz képest hulladék kiscsoportos project..
3.
3.
Ooorky
#2: Készülj fel a csalódásra, Hobbit filmeknél is köröket vert képminőségben a digitális 3D az Imax3D-re.
De már az Avatar első részénél is ledöbbentem mennyivel szebb otthon FHD-ban.
2.
2.
crytek
Életem első IMAX 3D filmje lesz.. Remélem még idén bejutok az egyik vetítésre majd. Jó helyekre olyan gyorsan lecsapnak hogy felfoghatatlan
1.
1.
Extol
Mák hogy már nincs vírusveszély
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...