Új játékmódok érkeztek a F.E.A.R.-hez

  • Írta: fojesz
  • 2007. június 27.
  • Letöltés
Link másolása
Ingyenes kiegészítő érkezett az Xbox 360-as F.E.A.R.-hez, mely két új játékmóddal gazdagítja kedvencünk többjátékos módját.
Ingyenes kiegészítő érkezett az Xbox 360-as F.E.A.R.-hez, mely két új játékmóddal gazdagítja kedvencünk többjátékos módját.



Az Xbox Live-ról elérhető csomag által kipróbálható két új játékmód a Control és a Conquer All. Előbbiben a két csapatnak különböző kontrollpontokat kell elfoglalnia, melyért folyamatosan pontokat kapnak: pontszámuk több kontrollpont birtoklása esetén gyorsabban nő, míg kevesebb kontrollponttal lassabban. A kör végén értelemszerűen a több pontszámmal rendelkező csapat nyer.

A Conquer All-ban az győz, aki az adott pályán található öt kontrollpontot először elfoglalja. Amennyiben a kör végéig ez nem sikerül, a játék során kapott pontszámok döntenek ismét: tíz pont jár egy kontrollpont elfoglalásáért, szintén tíz a semlegesítésért, míg egy pont kapható mindegyes lelőtt ellenfél után. A két játékmód a korábban megjelent többjátékos pályák bármelyikén játszható, de a készítők új térképeken is dolgoznak, melyek megjelenése még a nyár folyamán esedékes.
3.
3.
nameless
buta fasz vagy baszod...oda van írva , h XBOX...omfg^^
2.
2.
Ez jól hangzik.. főleg, ha ingyen van.. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...