Rainbow Six: Vegas - letölthető az új DLC

  • Írta: fojesz
  • 2007. június 27.
  • Letöltés
Link másolása
Kinek a pap, kinek a papné: míg a PlayStation 3-as Vegas most jelent meg, addig az X360-as változat sokadik kiegészítője vált elérhetővé a minap.
Kinek a pap, kinek a papné: míg a PlayStation 3-as Vegas most jelent meg, addig az X360-as változat sokadik kiegészítője vált elérhetővé a minap.



Persze valószínűsíthető, hogy a PS3-as verzióra várók továbbra sem irigyelik majd kollégáikat, hiszen az új extra tartalom a megszokott 800 Microsoft Point-os (tíz dolláros) áron került fel az Xbox Live-ra. A Player's Pack Black Edition névre keresztelt csomag öt többjátékos pályával várja a rajongókat: a három teljesen új térkép és a Streets lebutított változata mellett a Rainbow Six 3-ból ismert Presidio is feltűnik ki-ki örömére. Két új játékmód is került a csomagba, melyek a Vegas összes pályáján játszhatók.
6.
6.
istone
hol lehet ingyen letölteni új játékokat?
5.
5.
fojesz
Szerintem nemsokára már nem lesz érdemes venni plazma tv-t. Jelenleg egy-két dologban erősebb a plazma: jobb a szemnek, kevesebbet fogyaszt. Minden egyéb dologban jobbak most már az LCD-k. Igaz a magasabb kontraszttal rendelkező LCD-k még drágák, de hamarosan esnek majd az árak. Fejlődik a technika, na. :)
4.
4.
Ca$h
A PS3-nak még sima tv-n is sokkal szebb a grafikája, mint egy PS2-nek, emiatt nem kell félni. A plazma és az LCD köüzött soka különbség, de játékra az LCD-t ajánlom, mivel az LCD-nek élesebb a képe, nem ég be a képcsöve és élénkebbek a színei. Tv-zésre, dvd-zésre film nézésre meg a plazma az ajánlott!
2.
2.
battlefield2
amugy nem tudja valaki ha a PS3 mat sima siképcsőves tv re nem HD ra kőtőm akkor van olyan képe a ps3 mas játéknak mint a ps2 nek vagy nem szeb?

és HD tv-n mivel jobb a PLAZMA HDTV vagy az LCD hdTV?



(a rendes forum nem jeleniti meg az űzeneteimet)
2.
2.
FNorberto
Amint tudok veszek egy pár MS pontot:D
1.
1.
battlefield2
baszus már minden apro kiegészitésért pénzt kér a microsoft

baszameg ,amugy az xbox jo gép ne értsen fére senki csak a microsoft a szemét



Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...