Nintendo Switch Sports - végre megérkezett a golf

  • Írta: sirdani
  • 2022. november 29.
  • Letöltés
Link másolása
Jó pár hónapnyi várakozás után először érkezik új sportág a Nintendo sportjátékába, végre megragadhatjuk a virtuális golfütőinket, és nekieshetünk mind a 21 új pályának.

Vagyis hát nem is annyira új, a golfpályák mindegyike ugyanis a legendás Wii Sportsból érkezik felújított formában, viszont az irányítás miatt még így is egy merőben új kalandnak ígérkezik a frissítés. A Joy-Conokkal az ígéretek szerint autentikusabb élmény minden egyes ütés, illetve a suhintások csavarása is jóval precízebb lesz az elődökhöz képest. Annak pedig, aki attól félne, hogy le fog szerepelni golftudásával a többi játékos előtt, jó hír, hogy érkezik egy Shot Assist mód is, mely az abszolút kezdőkből is igazi profit varázsol – legalábbis a Switch képernyője előtt.

Az 1.3.0-s frissítés másik érdekessége, hogy a játék LAN-támogatást is kap, így egy teljes röplabda- vagy teniszmeccs is lejátszható lesz végre a barátainkkal együtt, gépi ellenfelek vagy véletlenszerűen besorsolt játékosok nélkül. A LAN beüzemeléséhez szükséges leírás az alábbi linkről érhető el.

1.
1.
huster14
mar epp ideje volt, marhajo update lett
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...