Marvel's Midnight Suns - íme, az utolsó előzetes

  • Írta: szlav
  • 2022. november 30.
  • Videó
Link másolása
Napokon belül megérkezik a Marvel's Midnight Suns. Már csupán egy látványos launch trailer hiányzott ahhoz, hogy a tetőpontjához érjen a hype, most pedig végre ezt is megkaptuk.

Iszonyatosan sűrű lesz a hétvége, hiszen december 2-án jelenik meg a Need for Speed: Unbound, a The Callisto Protocol és a Marvel's Midnight Suns is. Akik azonban szeretik a körökre osztott taktikai játékokat és a Marvel szuperhőseit, azok előtt nem lesz nehéz a választás, hiszen a Firaxis elég komoly szereplőgárdát rántott össze Lilith megfékezésére. A démonok anyja elszabadította a poklot a világunkban és jó néhány szuperhőst (vagy gonosztevőt) is a maga oldalára állított. Még szerencse, hogy a Midnight Suns csapata talán még a Bosszúállóknál is ütősebb névsorral rendelkezik!

A Marvel's Midnight Suns december 2-án jelenik meg PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön, később pedig Xbox One-ra, PS4-re és Switchre is befut.

1.
1.
Shao Kahn
Remélem ebből majd a jövőben olyan többrészes franchize lesz, mint a Marvel Ultimate Alliance franchize..Csak azért reménykedem ebben, mert immár mindhárom MUA rész elérhetlen nekem, a Midnight suns pedig hasonlít rájuk, pótolhatja őket nekem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...