Marvel's Midnight Suns PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Körökre osztott taktikai játék az XCOM-csapattól.

Marvel's Midnight Suns - lássuk, hogy harcol Magik!

Tovább zakatol a Marvel's Midnight Suns marketinggépezete, ezúttal Magik kerül a középpontba egy kiadós gameplay videóban.

A Marvel egyelőre nem gondolkodik videojátékos MCU-ban

Az utóbbi években egymást érik a Marvel-képregények videojátékos feldolgozásai, a cég azonban a filmekkel és sorozatokkal ellentétben nem tervezi, hogy közös univerzumba tereli ezeket.

Lássuk, milyen bejelentéseket hozott a Disney & Marvel Games Showcase!

Tegnap este a D23 expó apropóján megtartották az első Disney & Marvel Games Showcase-t, amelyen a Disney és a kötelékébe tartozó cégek mutatták be a videojátékaikat. Összefoglalónk következik.

Újabb videón a Marvel's Midnight Suns

Újabb, ezúttal hosszabb videón nézhetünk bele a Marvel's Midnight Sunsba, ahol ezúttal a játékos saját hőse, The Hunter karaktere kerül középpontba.

Marvel's Midnight Suns - Scarlet Witch is bemutatkozik

Újabb hatlmas erővel bíró szuperhős csatlakozik a Midnight Suns csapatához. A HYDRA és Lilith elleni harcból Wanda Maximoff, azaz a Skarlát Boszorkány is kiveszi majd a részét.

Marvel's Midnight Suns - bemutatkozik Wolverine

Rozsomák (vagy Farkas, kinek hogy tetszik) is csatlakozik a Marvel's Midnight Suns csapatához. A legújabb videók bemutatják, hogyan keveri a kártyáit a csatatéren a legendás mutáns.

Masszív játékbemutatóra készül a Disney

A D23 Expo apropóján a videojátékait is felsorakoztatja a Disney, a bemutató során meglepetésbejelentésekre is számíthatunk majd.

Nem jelenik meg idén a Marvel's Midnight Suns

Alig két hónappal a tervezett premier előtt a Take-Two és a Firaxis bejelentették, hogy csúszik a Marvel's Midnight Suns megjelenése. Az előző generációs verziók vannak a legnagyobb bajban.

Marvel's Midnight Suns - Captain Marvel a házban

Folytatódik a Marvel's Midnight Suns hősbemutató videósorozata. A következő alany nem más, mint Carol Danvers, azaz Marvel Kapitány.

Marvel's Midnight Suns - Doctor Strange is beköszön

Folytatódik a Marvel's Midnight Suns hőseit bemutató videósorozat, ezúttal a legfőbb varázslót ismerhetitek meg alaposabban.