Egymás markába csapott a Private Division és a Bloober Team

  • Írta: fojesz
  • 2022. december 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A Take-Two független fejlesztésekkel foglalkozó leányvállalata az ötödik születésnapja apropóján jelentette be, hogy a Bloober Team egyik játékát is ő fogja kiadni.

Ötödik születésnapját ünnepli a Private Division, a Take-Two független fejlesztésekkel foglalkozó csapata. A kiadó ennek apropóján jelentette be, hogy megállapodott a Layers of Fearst és a Silent Hill 2 remake-jét is fejlesztő Bloober Teammel, így ők adhatják majd ki a lengyel csapat egyik új projektjét. 

A játékról egyelőre nem hallottunk túl sok részletet, ami persze nem meglepő, hiszen a fejlesztése még alig kezdődött el. Nincs címe, platformlistája és megjelenési dátuma sem, de az biztos, hogy egy új túlélőhorrorról van szó, amely 2025 előtt biztosan nem fog megjelenni. A Bloober egyébként nem titkoltan szeretne az iparág legnagyobb horrorgyárosává válni, és úgy vélik, a mostani deal segíthet nekik elérni ezt a célt.

A Private Division emellett bejelentette, hogy létrehozott egy alapot, amellyel a kisebb fejlesztéseket támogatják majd. Az alapon keresztül pénzügyi segítséget és mentorálást biztosítanak a fejlesztőcégeknek, így azok önállóan is kiadhatják a munkáikat - az első résztvevők között szerepel a Die Gute Fabrik, a Radical Forge és a Lost Native csapata is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...