Magyar felirattal érkezik a Senua's Saga: Hellblade II

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 23.
  • Hír
Link másolása
A Ninja Theory a minap frissítette a játék steames oldalát, és ebből kiderült, hogy a támogatott nyelvek között szerepel a magyar is. Sokunk legnagyobb örömére a felhasználói felület és a párbeszédek is mind ékes magyar felirattal lesznek ellátva.

Jó hír azoknak a játékosoknak, akik leginkább az anyanyelvükön élveznék a Senua's Saga: Hellblade II-t, hogy bizony a magyar feliratot sem kell nélkülözniük a támogatott nyelvek között. A Ninja Theory tegnap az X-en adta hírül, hogy frissítette a játék steames oldalát néhány fontos információval, ebből kiderült, hogy mind a felhasználói felületet, mind a párbeszédeket magyar felirattal is élvezhetjük.

Sőt, aki teljes autentikus élményre vágyik, az választhatja az izlandi nyelvet is - kérdés, hogy ebből mennyit fog érteni az, aki nem a nevezett szigetországban él. A viccet félretéve, örülünk, hogy a Microsoft és a Ninja Theory gondolt kis hazánk játékosaira is, és reméljük, a közelgő címeik is követni fogják ezt a tendenciát.

A Senua's Saga: Hellblade II május 21-én kerül a boltokba, és konzolon csak 30 fps-t csikarhatunk ki belőle.

16.
16.
MikeHock
Én nem tudom elképzelni, hogy milyen lenne az életem 2024-ben, ha nem tudnék angolul.

Kezdjük ott, hogy eleve a fizetésed a többszöröse, már csak akkor ha beszéled az angol nyelvet itthon.

Persze ha egy kis zsákfaluban laksz és összesen a lakhelyed és munkahelyed között mozogsz akkor beleférhet...

De aki még BÜSZKE IS RÁ, hogy nem beszél nyelve(ke)t.. fuh...
13.
13.
Doomsayer
#12: Én megértem, mert pl ha valaki most kezdte és fiatal, akkor még nem volt ideje megtanulni. Legalábbis, amikor én kezdtem olyan játékokkal játszani, amikhez nyelvtudás kellett (volna), akkor első nap még nekem sem volt nyelvtudásom.

Én azt értem nehezen, ha valaki mondjuk már 5-10 éve panaszkodik, hogy miért nincs magyar egy játékban, mert ő nem tud sehogy. Az angol a legtöbb játékban alapból benne van és alap szinten max fél év lehet megtanulni, vagy kevesebb? Napi max fél-egy óra tanulással. Aki azt mondja, hogy erre nicns ideje az nettó hazugság. Utána meg ha játszik az ember, akkor ráragad a többi, max néha utána néz a szótárban. Hát meg a videojátéknál nehezebb elképzelni királyabb nyelvtanulási módszert.

Én azért néha szoktam arcozni, amiért nincs magyar egy játékban, ha eleve 23 nyelv benne van egész európából + több keleti is, mert a maygaroknak sem kerül kevesebbe a cucc, mint pl a lengyeleknek... De ettől függetlenül vágom, hogy a videojátékok nyelve az angol és úgy lehet velük játszani.
12.
12.
Neo1989
Nem értem hogy akinek ez a hobbija (vagyis videojátékokkal játszik) ,hogy nem tudd legalább alapszinten angolul.
7.
7.
Spazz Maticus
#3: Mondjuk az a mondat tőled sem semmi, és nem sokkal "emelkedettebb" színvonal mint az ámokfutóé itt ma, minthogy : ..."Na mindegy is, ezért is nézem le az itteniek nagy részét,"...

Látod pont ez a probléma, és ezért süllyed ide a színvonal időnként.
Hogy túl sokan gondolják magától értetődőnek azt, hogy többet érnek ők/a véleményük itt bárki másnál/másénál... :)
1.
1.
crytek
Kérdés csak az lesz ,hogy mennyire gondoltak ezekre az országokra (mert ugye 27 nyelv az nem kevés)?
Tippre már elég jó a gépi fordítás szerintem sokszor fogunk benne forza feelinges magyartalan mondatokkal találkozni. De ne legyen igazam
Mert így első hallásra nem tudom elképzelni hogy a nagy leépítések közepette 27 nyelvre van pénz..
Azon meg duplán visítanék ha konzolon ebből a 27 nyelvből nem lenne majd csak 5-6 és persze a magyar nem lesz ott :)
Majd idővel kiderül
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...