Starfield - az év első felében érkezik a Bethesda sci-fi szerepjátéka

  • Írta: szlav
  • 2023. január 3.
  • Megjelenés
Link másolása
A Bethesda a hivatalos weboldalán ismét megerősítette: a várva-várt új RPG-jük, a Starfield még a nagy nyári hőség előtt felkerül a boltok polcaira.

Csak természetes, hogy nagyok az elvárások a The Elder Scrolls-sorozat és a Fallout-játékok stúdiójánál készülő űrbéli szerepjáték iránt, a jó hír viszont az, hogy már nincs elérhetetlen messzeségben a Starfield. Habár a sci-fi köntösbe öltöztetett RPG-t az eredeti tervek szerint már 2022-ben piacra dobta volna a Bethesda, ez a cím sem úszta meg némi csúsztatás nélkül. Szerencsére a megjelenés már a horizonton van.

A Bethesda ugyanis a minap fellőtte a játék ügyfélszolgálati weboldalát, ahol kapásból pár gyakran ismételt kérdésre is választ adtak. Itt merült fel a megjelenési dátum kérdése is, mellyel kapcsolatban a stúdió azt a választ adta, hogy 2023 első felében számíthatunk a kilövésre.

A Starfield kizárólag PC-re és Xbox Series X/S-re érkezik. A játékot már a premierje napján megtaláljátok majd az Xbox Game Pass könyvtárában is.

4.
4.
Chdz
Jó kis játék lesz ez semmi kétség, de ez is majd megjelenés után jó pár patch után, vagy 200 móddal megtömve lesz igazán jó. Addig lehet hozzá se nyúlok.. :D
3.
3.
norbi27
A support szerint
"Redfall is coming exclusively to Xbox X|S and PC (Steam/Epic Games Store) in 2023."
és
"Starfield arrives exclusively on Xbox Series X|S and PC in the first half of 2023."

Felesleges ilyenekből következtetni, hiszen elvileg a Redfall is H1 release, mégse azt kommunikálják és ott a support se most lett aktív, hanem korábban.
Ha a 22-11-11 is csak duma volt, akkor egy egysoros ügyfélszolgálatos infó mit ér? Majd Todd előjön a farbával és annak lesz 10% esélye, hogy igaz lesz.
2.
2.
Hab
#1: Én inkább úgy látom, hogy az open world játékok hasonló állapotban jönnek ki, mint a BGS játékai. Nekem szerencsém volt a Skyrim-mel és a F4-gyel is. Első végigjátszásnál semmi problémám nem volt. Később már előjöttek game breaking bugok, de én élvezem, hogy a console segítségével találhatok rá megoldást.
1.
1.
Heldengeist
Kíváncsi leszek milyen állapotba jön. A játékosok már egyre kevésbé tolerálják olyan jól azt a félkész hulladék állapotot, amiben idáig megjelentették a játékaikat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...