A The Sims 4 kap kettő pikáns mini DLC-t

Link másolása
A The Sims-franchise az életszimulátorok vezető videójáték-sorozata, de a legizgalmasabb részei mindig a kiegészítői voltak.

Amikor már azt hittük, hogy a The Sims-játékokban mindent lehet, akkor a Maxis általában előáll valami újítással. Most éppen ezzel a két új DLC-vel. A Simtimates Collection Kit és a Bathroom Clutter Kit 2023- január 19-én jelenik meg PC-re, valamint Xbox One és PlayStation 4 konzolokra.

Simtimates Collection Kit a Simek szokásos pizsamakészletét frissíti fel és új, pikánsabb kollekciókat tartalmaz. Ahogy a hivatalos bejegyzés írja: "Segít minden Simnek, hogy merész, kacér és elbűvölő legyen a hálószobában."

A Bathroom Clutter Kit az igényesen elkészített házikók elrendetlenedése felé veszi az irányt - ez a DLC lehetővé teszi a játékosok számára, hogy testre szabják a rendetlenségüket. A játékosok ezentúl képesek lesznek különböző csecsebecséket szétszórni. A tárgyak a nagymama műfogsorától egészen a sminkeszközökig terjednek majd, így egy Sims háztartást még élethűbbé lehet alakítani. 

Mindkét készletet a The Sims 4 2023. január 12-én közzétett "It's All's Relative" tervezete harangozta be, ami arról is beszámol, hogy a játék két új, nagyobb frissítést is kap majd. Mivel a The Sims 4 jelenleg ingyenesen elérhető, itt az ideje, hogy akár te is kipróbáld!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...