PC-exkluzív Dead or Alive-játék készül

  • Írta: fojesz
  • 2007. július 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A Tecmo és a kínai Shanda együttműködésének első gyümölcse egy PC-exkluzív Dead or Alive-játék lesz, mely Ázsiában még az év vége előtt megjelenik.
A Tecmo és a kínai Shanda együttműködésének első gyümölcse egy PC-exkluzív Dead or Alive-játék lesz, mely Ázsiában még az év vége előtt megjelenik.


A Dead or Alive Online egy kizárólag online tolható verekedős játék lesz, mely a készítők szerint külsőre ugyanolyan lesz, mint bármelyik Dead or Alive-játék, csupán a játékmenet fog erősödni egy jól összerakott, PC-s online gamma jellemzőivel. Egyelőre több részlet nem derült ki az alkotással kapcsolatban, mindenesetre a készítők biztosak benne, hogy az egyik legsikeresebb kínai online játék lesz a DOA Online. A kérdés csak annyi, hogy mikor érkezik a nyugati kontinensekre?
5.
5.
user1
A hőzöngőknek elárulom hogy az egyik legjobb verekedős játék a gulty gear xx megjelent pc -re is.



http://www.youtube.com/watch?v=WHCcENroJ1E


Ez a játék remekül demonstrálja hogy a verekedős játékok terén még mindíg a két dimenziós adrenalyn pumpálós játékmenettel rendelkezők az igazán használhatóak, szemben a lassú, nehézkes 3d -s változatokkal, ahol téglatest formályú környezeti elemek között várakozunk amég a karakter kivitelezi a megfelelő mozdulatsort. A fent említett játékban a másodperc tört része alatt kell dönteni róla mit akarunk tenni a következő pillanatban, az élményt pedig tovább fokozza a válogatott pürgős háttérzene.

Annak is ajánlom aki nem szereti a manga stílusú rajzokat (ahogyan én sem) mert a játék hangulata teljesen elfeledteti ezt a kis apróságot.



Dead or Alive egyébként szerintem egyedül is játszható lesz, ha előbb bejelentkeztek az online rendszerbe. Előbb utóbb úgyis ez lesz a trend, a warez visszaszorítása érdekében.
4.
4.
daevidt
Nem hiszem el!! Valami szabály ez mostanában? nem csinálunk normális verekedős játékot PC-re?? Ez nagyon szép és jó lenne, de minek kell mindenből online játékot csinálni?? Mi van ha én csak itthon a haverommal vagy a tesómmal akarnék vele játszani?... fizessek elő rá és játsszunk online egyik szobából a másikba, mi? Szemétség.. Ha már megvan az online verzió mibe telne megcsinálni úgy hogy sima multiplayerben is menjen mondjuk LAN-on vagy 1 gépen? Úgy néz ki már csak az üzlet számít a játékosok nem..
3.
3.
Utys
Hmm...érdekesen hangzik......már csak a szereplők miatt is :D
2.
2.
MaaTT
Már örültem, hogy végre pc-n is lesz valami jókis bunyós játék, de így, hogy online, hát...

Legfeljebb akkor érdekele, ha ingyenes lenne.
1.
1.
Kr@toS
Csak aztán jó sok szervert csináljanak a világ minden táján , nehogy úgy járjon a játék mint a Kung fu: Deadly Arts! Annak csak "USÁS" szerverei voltak; ami annyit tett hogy aki Európából akart kung fuzni, annak minimum 150es pinggel kellett számolnia.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...