Új előzetesen a Like a Dragon: Ishin!

Link másolása
A SEGA és a Ryu Ga Gotoku Stúdió új trailert osztott meg a Like a Dragon: Ishin! videójátékhoz.

A SEGA és a Ryu Ga Gotoku közös munkájának gyümölcse, a Like a dragon: Ishin! remake-je fénysebességgel száguld a megjelenési dátuma felé. Addig is a fejlesztő és a kiadó párosa bőven ellát bennünket teaser anyagokkal, mint például ez az eddig még nem látott trailer. 

Nézzetek bele és repüljetek vissza az időben, egészen az 1860-as évekig!

Korábban volt már lehetőségünk egy gameplayen keresztül betekinteni a remake-be, sőt már a játék harcrendszeréről is kaptunk egy ismertetőt.

A Like a dragon: Ishin! 2023. február 21.-én debütál a nagyközönség előtt Xbox One, Xbox Series S/X, PlayStation 4, PlayStation 5 konzolokon és PC-n. 

5.
5.
Ooorky
#2: Ez eredetileg az új motor debütálása volt PS3-ra, +nem akartak egy mainstream címmel kísérletezni, ezért csináltak egy mellékág játékot amibe beledobálták az ötleteiket, amikre később épült a széria.
Mellesleg van egy zombivadász mellékág is Majima főszereplésével, remélem azt is újra kiadják :-D

Btw. előrendelve MS Store-ban, így fut PC-n és Xbox-on is, ráadásul olcsóbb volt a Deluxe, mint az alap verzió Steam-en...
4.
4.
Doomsayer
#2: Szerintem két dolog miatt, de ez nem hivatalos infó, csak vélemény. Egyrészt ez a stúdió fillérekből csinálja a játékokat és kábé évente kellett őket tolni kifelé, szóval a kész assetek és modellek kapóra jöttek és arrafelé nagy erre a tolerancia. Másrészt meg lehet, hogy pont az ismerős arcok és karakterek miatt lehetett ezt arra felé jól eladni.

Mondjuk én a magam részéről pont nem vagyok oda azért, hogy a Like a Dragon 8-ban megint benne lesz a Kiryu. A 7-nél nem volt vele bajom, badass mellékszereplő volt, meg minden, de most szerintem kiadói nyomásra lesz beleerőltetve oda, ahova nem való. Szerintem ezért lépett le a Toshihiro Nagoshi is, de nem tudom.
3.
3.
Doomsayer
Engem is érdekel ez a motyó, valahogy kimaradt eddig. De abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy annyira beyakuzáztam meg judgmenteztem az elmúlt időben, hogy eléggé telítve vagyok velük, úgyhogy később veszem majd meg, lehet, hogy ezért olcsóbban is - csak ugye nem azért mert trash a játék. Vagyis hát lehet, hogy trash, nem tudom, de az ilyen trash-t én szeretem :)
2.
2.
Shao Kahn
A játék nagyon jónak tűnik. Én csak arra lennék kíváncsi miért kellett a modernkori Yakuza sorozat karaktereinek arcait felhasználni benne az itteni karakterekhez? Miért nem lehetett új arcokat belerakni?
1.
1.
Mardük
Előrendelve. Isten lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...