Az Így neveld a sárkányodat élőszereplős remake-et kap

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. február 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Az Így neveld a sárkányodat-franchise egy igencsak érdekes darabbal gazdagodik: élőszereplős változatban tanulhatjuk a sárkányidomítás alapjait Hablatytól.

A DreamWorks stúdió egyik méltán leghíresebb franchise-a, az Így neveld a sárkányodat animációs filmsorozat egy újabb taggal bővül majd. Érkezik az élőszereplős remake! 

A film készítői a premiert 2025. március 14-re tervezik, reméljük, hogy betartják a kitűzött célt és minél hamarabb láthatjuk majd Fogatlant valóságos sárkányként. Az Így neveld a sárkányodat élőszereplős változatában visszatér Dean DeBlois, az eredeti animációs trilógia rendezője, aki a remake írója, rendezője és producere is lesz. 

A szereposztásról egyelőre megerősítést még egyik hivatalos weboldal sem közölt, így arra még sajnos várnunk kell. Pedig ki ne lenne már kíváncsi arra, hogy hogy fog kinézni a főhős, Hablaty és barátnője, Astrid? 

A már meglévő, animációs filmek óriási sikert arattak a DreamWorks számára, a nemzetközi kasszáknál közel 2 milliárd dollárt hoztak összesen. Reméljük, a live-action is ilyen jól remekel majd! 

4.
4.
piskóta
#3: Nehéz megmondani. Még a halmazállapotom sem tisztázott.
3.
3.
Heldengeist
2.
2.
piskóta
#1: A nagymamám is ezt mondta rólam, ...és hova jutottam?!
1.
1.
hedzsooo
Ebbol meg akarmi is lehet, hajra! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...