Nem terveznek DLC-t a Hogwarts Legacy-hez

Link másolása
Hiába lett rettentően sikeres a Hogwarts Legacy, a fejlesztők nem terveznek hozzá kiegészítőt, más terveik vannak az alkotással.

Mindent letarolt a Hogwarts Legacy, mind a játékosok, mind pedig a kritikusok elégedettek lettek a játékkal, mi is hasonlóan vélekedtünk róla a tesztünkben. Az amerikai IGN készített egy interjút a játék rendezőjével, Alan Tewval, aki elmondta, hogy a csapat kizárólag az alapjáték fejlesztésére fókuszált, hogy a lehető legjobb állapotban kerüljön megjelenésre, és jelenleg nem terveznek kiegészítőt készíteni hozzá.

Ha esetleg meggondolnák magukat, akkor a DLC-t teljesen az alapoktól kezdenék el felépíteni, így a bejelentésétől még hosszú út állna a tényleges megjelenéséig. A Hogwarts Legacy PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re jelent meg, április 4-én PlayStation 4-re és Xbox One-ra, július 25-én pedig Switch-re is befut az átirat.

5.
5.
honest guy
#2: Brühühü. Mi a baj hópihe? Te most a Harry Potter könyveket égető katkókra gondolsz vagy egy másik közösségre? :DDDDDDDD
4.
4.
crytek
Aha ,tegye fel a kezét aki ezt el is hiszi
Itt egy game ami kb 2 hét alatt 15-20 millió példányban fog fogyni azt így hagyják majd...jaja csakis.. Hát már mindenki csak a ****ságokat tudja nyilatkozni?

3.
3.
csongor1996
#2: Ne általánosítsunk csoportokra, léteznek ostoba emberek politikai vagy egyéb nézetektől függetlenül. A Star Wars-os színésznőt is zaklatták szexisták/rasszisták, de biztos vagyok benne, hogy az is a konzervatívok 1%-a volt. Mint ahogy itt is a liberálisok 1%-a az idióta zaklató.
2.
2.
Jarl Balgruuf
Amúgy a tudjuk melyik úgynevezett közösség ismét megmutatta az elmebeteg, bigott és toxikus oldalàt azzal hogy streamereket zaklatnak a halàlos bűnért hogy ezt jàtszani merik. Undorító.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...