Sons of the Forest - ilyen lesz a multiplayer módja

Link másolása
Az Endnight Games csapatának új játéka, a Sons of the Forest néhány napon belül elérhetővé válik korai hozzáférésben. Most bepillantást nyerhetünk a multiplayer módjába.

Az Endnight Games csapata még 2019-ben jelentette be a The Forest folytatását, a Sons of the Forestet. A népszerű túlélőjáték folytatásának megjelenése az idők alatt számtalanszor került elhalasztásra, végül a hónap elején tudhattuk meg, hogy ugyan ebben a hónapban megjelenik a program, ám nem teljes játékként. A csalódott rajongókat a stúdió egy exkluzív videóval igyekszik kiengesztelni, melyben a játék multiplayer módjába nyerhetünk betekintést.

A Sons of the Forest 2023. február 23-án jelenik meg a Steam Early Access keretein belül. A teljes változat megjelenésének dátuma egyelőre nem ismert.

2.
2.
Kolompár Tarzan
#1: Jogos. Sztem az elnevezéssel van gond. Pl a video első felében nem is multiplayer van, hanem egy gép által irányított NPC segíti a játékost a cipelésben. A második feléban meg a 4 player coop. Ami végül is multiplayer de nem PvP.
1.
1.
markoci555
ez szimpla coop-nak tűnik, ami jó, de alapként kéne értelmezni az első rész után
én multiplayer alatt azt hittem lesz valami egymás elleni cucc, pl 2 csoportra osztva (emberek a mutánsok ellen vagy ilyesmi)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...