Elindult a Halo Infinite 3. szezonja

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. március 7.
  • Letöltés
Link másolása
Egy blogbejegyzésben Sean Baron, a 343 Industries társvezetője a szezonális frissítések jövőjéről beszélt a 3. évad indulása alkalmából.

Ahogyan azt az Xbox Wire egyik bejegyzésében olvashatjuk, Sean Baron, a 343 Industries egyik vezetője interjút adott a Halo Infinite ma elinduló 3. szezonjáról, illetve beszélt a videójáték jövőjéről is. Elmesélte: igyekeznek majd a játékot a játékosokkal és a rajongókkal együtt fejleszteni, javítgatni annak érdekében, hogy egy még izgalmasabb és maradandóbb játékélményt alkossanak. 

"A harmadik szezon előzetesében azt mondtam, hogy ez a Halo Infinite szezonalitásának a kezdete. De a 'szezonalitás' egy komoly keret, amit jól kell menedzselni. Számomra ez a szó valójában a következetességről szól - mindenben következetesnek kell lennünk. Nagyon magabiztosnak érzem magam azzal kapcsolatban, hogy hova jutottunk a 3. szezonnal, és nagyon bízom abban, hogy képesek leszünk tovább javítani ezt a következetességet, és teljesen elkerülni a régebbi hibákat." - idézi Sean Baront az Xbox Wire-cikk. 

A blogbejegyzésben Baron részletezte a szezonfrissítésben található új tartalmakat, köztük az új pályákat, módokat, fegyvereket, narratív újításokat és még sok mást is. Három új pályával is ismerkedhetnek majd a játékosok, a játékba került két arénatérkép, a Chasm és a Cliffhanger, valamint egy Big Team Battle terület, az Oasis. Röviden beszélt még egy izgalmas dologról, az Escalation Slayer játékmódról, amiben a játékosok ugyanazzal a fegyverrel kezdenek, de minden gyilkosság után egy újabbal gazdagodhatnak. Baron beszámolt arról is, hogy a történet a Lone Wolves szálat fogja majd követni. 

Akiket bővebben érdekel a téma, látogassák meg az Xbox Wire oldalát és böngésszenek kedvükre! 

Ne feledjétek, a Halo Infinite 3. szezonja már elérhető! 

1.
1.
Őrnagy
Ezt a nyilatkozatot úgy kellett volna kezdeni, hogy : "elkúrtuk".
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...