PlayStation 5-re költözött a Discord

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 8.
  • Letöltés
Link másolása
A februári bétaverzió után végre a nagyközönség számára is elérhetővé vált a PlayStation 5 legújabb rendszerfrissítése, amely a több kisebb-nagyobb változáson felül a Discord-támogatást is magával hozta.

Végre globálisan is elérhetővé vált a PlayStaton 5 következő nagy rendszerfrissítése, amely 7.0-ás verziószámot kapott. A legfontosabb változás a Discord-integráció, igy már a Sony konzolján is élvezhetjük a népszerű hangcsevegő-alkalmazást és a Screen Share funkciót.

A frissítés másik nagy újdonsága a VRR-támogatás 1440p-s felbontású kijelzőkön, így ha ezzel kompatibilis monitorunk van HDMI 2.1-gyel, akkor bekapcsolhatjuk a VRR-t. Ezen kívül kapunk egy Join Game-ikont a Party Chatsen belül, illetve most már azt is láthatjuk, hogy mely játékok kedveltek barátaink körében a közösségi felületen. Ha angol nyelven kommunikálunk a konzollal, akkor már hangutasításokkal is indíthatunk felvételeket ("Hey PlayStation, start recording"), vagy megadhatjuk azt is, hogy csak az utolsó 5 percet rögzítse a konzol.

Számos apró változást hozott még a 7.0-ás frissítés, könnyebbé vált az adatátvitel PS4 és PS5 között, fejlődött a képernyő-felolvasás funkció és így tovább. Az update egyébként 1.1 GB-ot nyom.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...