Frissítve: next-gen frissítést kapott a Far Cry 5

  • Írta: pandaril
  • 2023. március 16.
  • Pletyka
Link másolása
A hatodik rész Twitter-fiókja osztotta meg, hogy az ötödik születésnapjának közeledtével egy régóta várt frissítés érkezik az újgenerációs konzolokra.

A Hope megye felszabadítását megcélzó Far Cry 5 idén ünnepli az ötödik születésnapját. Ennek apropóján osztotta meg a hatodik rész hivatalos oldala Twitteren, hogy az elkövetkező három hétben ünnepsorozatot tartanak. A poszt azonban egyértelműen utal rá, hogy érkezik a játékhoz valami, ami érinti a next-gen konzolokat, nem nehéz kitalálni, hogy mi is lehet az.

Az ilyen visszatekintő események kapcsán el lehet elmélkedni azon, hogy hová tart maga a széria, azonban a hatodik rész 2021-es megjelenése nem olyan távoli, és ezt a Ubisoft is így gondolhatja, mivel nincs hír arról, hogy érkezne a folytatás. Igaz, ha valóban érkezik az a frissítés, és ráadásul ingyenes is lesz a meglévő tulajdonosoknak, úgy a rajongókat újra le fogja tudni kötni a szekta szisztematikus felszámolása.

Update! Nem csalódtunk, a Ubisoft tényleg elhozta a Far Cry 5 ötödik szülinapjára a játék újgenerációs frissítését. 60 fps-es sebességgel, magasabb felbontáson, a lehető legteljesebb pompában szabadíthatjuk fel Hope megyét! Sőt, március 23-tól 27-ig ingyenesen játszható lesz a teljes játék, úgyhogy ha még nem tettétek, ugorjatok rá a lehetőségre!

2.
2.
markoci555
#1: egyetértek (6-ost nem nyomtam még, de valószínű meg se üti ezt a szintet, new dawn-os irányával)


Steam achievementeket kéne csak rádobniuk és elővenném az összes részt, idióta ubi
1.
1.
Nothing
A végét leszámítva az egyik (ha nem a) legjobb FC rész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...