Most hét napon át ingyen kipróbálhatjuk a Switch Online-t

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 27.
  • Hír
Link másolása
Ha még nem fizettél elő a Nintendo Switch előfizetéses szolgáltatására, itt a legjobb alkalom rá, hogy kipróbáld. Április 2-ig érdemes lecsapni a hétnapos lehetőségre.

A Nintendo a Switch Online hétnapos ingyenes próbaverzióját kínálja április 2-ig, de csak az új felhasználók számára. Ezzel hozzáférhetnek a hibridkonzol tulajdonosai az online funkciókhoz, menthetnek felhőbe is, illetve a klasszikus NES, SNES és Game Boy-játékok válogatott katalógusára is lecsaphatnak.

Ez a próbaverzió nem aktiválható olyan Nintendo-fiókkal, amelynél a Switch Online már aktív, akár egyéni akár családi tagságról van szó.

Ha felkeltette érdeklődésedet az ajánlat, látogass el a My Nintendo weboldalára a kód beváltásához, ám arra figyelni kell, hogy a hétnapos próba után díjat számíthat fel a konzolgyártó, így azt előtte érdemes lemondani, ha nem kívánod használni a szolgáltatást a továbbiakban.

1.
1.
Doomsayer
Ez a Switch Online még hagyján, hogy kábé semmi, bár valami kevés haszna azért még van és havi szinten kb 1,5 €-ra jön ki. A PC-ről böngészőből játszható többezer N játék közül 10-20 darab benne van. Az Expansion Pack az már jobb, de emulátoros fejjel az is röhej, hogy pár darab ezer éves régi játék emulálási lehetőségéért elkérnek vagy 70 €-t egy évre. A poén az benne, hogy family címszó alatt összesen 8 Switch használhat egy ilyen membership-et és Facebook-on csoportok jönnek létre, ahol a vad idegenek egymásnak 8-10€-kat utalgatva veszik be egymást ide :)
Jópofa... majd nem tudom, hogy szól-e valamit ehhez a N, de szerintem egyelőre örülnek, ha így értékráfordítás és adás nélkül előfizetőket szerezhetnek. Másrészt, aki meg erre pörög, akkor egyelőre olcsón megúszhatja egy évre a dolgot mindenképpen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...