A Ubisoft is lemondta az E3-as fellépését

  • Írta: szlav
  • 2023. március 28.
  • Rendezvény
Link másolása
Mégsem vesz részt a Ubisoft az E3 rendezvényén. Ehelyett a franciák egy saját, élő Ubisoft Forward műsorral jelentkeznek, közvetlenül az E3 showja előtt. Ezzel az E3 elveszítette az összes igazán nagy fellépőjét.

Úgy néz ki, hogy nem lesz túl combos az E3 várva-várt visszatérése. Habár egykor a játékipar legnagyobb rendezvénysorozataként hivatkoztunk rá, a koronavírus-járvány teljesen a sírba küldte a nyári játékfesztivált. A helyét az önálló digitális közvetítések vették át, és habár 2023 lett volna a feltámadás éve, alig pár hónappal a rendezvény előtt az az állás, hogy a show elveszítette az összes jelentősebb fellépőjét.

Eddig is tudtuk, hogy a nagy konzolgyártók kihagyják az idei E3-as fellépést, vagyis a húzónevek közt leginkább csak az olyan nagy kiadók és fejlesztők maradhattak, mint a Ubisoft. Érdemes persze ezt is inkább egyes számban fogalmaznunk, hiszen Guillemot-ékon kívül nem sokan bólintottak rá a részvételre. A francia óriás egészen mostanáig azt állította, hogy részt vesz majd a június 13-án kezdődő expón, most azonba a VGC-nek nyilatkozva elárulták, hogy változtattak a terveiken.

Az E3-as bemutató helyett inkább egy önálló Ubisoft Forward Live rendezvényt szerveznek, szintén Los Angelesben. Mindezt június 12-én, vagyis egyetlen nappal az E3 nyitóceremóniája előtt teszik. A műsort természetesen digitálisan is követhetjük majd, vagyis nem fogunk lemaradni egyetlen bejelentésről sem, legyen szó akár az Assassin's Creed: Mirage és a The Crew Motorfest elhalasztásáról, vagy a Skull and Bones ikszedik helyzetjelentéséről. Talán az új Avatar-játékról végre tényleg láthatunk majd valami érdemlegeset!

4.
4.
Marcus88
Legalább nem égetik magukat,így nem kell 20-30 perc alatt bemutatniuk a sok hulladékot!
3.
3.
szlav
#2: Abszolút, de a Ubisoft esetében az a különbség, hogy ők külön szerveznek egy élő, látogatható showt most. Kitelepülés, staff, díszlet, stb., ahogy te is mondtad, mind játszik, de ráadásul itt ők teljesen önerőből bérlik majd a helyszínt is. Szóval kétlem, hogy olcsóbban megúsznák a dolgot.
2.
2.
Chdz
Ma már egy stúdió egy online prezentációt fillérekből összehoz, egy E3-re meg ki kell települni a staffnek, díszlet, bérleti díj, egyéb kiadások. Ez rohadtul nem éri meg senkinek, egy online show keretében azonnal eljut az infó bárkihez.
1.
1.
Daniel21
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...