A Skull and Bones még nem jelent meg, de már egy javított változatról beszélnek

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. február 17.
  • Érdekesség
Link másolása
A Skull and Bones még továbbra sem kapta meg a megjelenési dátumát, és bár a sorsa elég hánytatott, a Ubisoft már egy továbbfejleztett változatról beszél.

A Ubisoft talán egyik legtöbbet halogatott játéka a Skull and Bones még nem mutatott sokat magából. Sőt, a rengeteg fejlesztés ellenére még mindig nem kapott megjelenési dátumot sem, de már egy továbbfejlesztett változatról beszélnek a készítők. Frederick Duguet pénzügyi igazgató szerint a játék eddig nem vert nagy hullámot a zárt tesztköreivel, de ez megváltozik, amint nyilvánosságra kerül egy "extra változat" a kalózkalandról. 

A Skull and Bones a Ubisoft negyedéves pénzügyi tárgyalásán került szóba. Többek között arról beszéltek az illetékesek, hogy mennyire lehet nyereséges egy ennyire késésben lévő videójáték. Frederick Duguet ekkor dobta be az extra kiadást, ami egyelőre még zárt ajtók mögött várja, hogy napvilágra kerüljön. 

"Januárban azt mondtuk, hogy nagyon elégedettek voltunk a hónap elején látott játéktesztelések eredményeivel. Így egy továbbfejlesztett verziót tudunk majd mutatni a játékosoknak, amit még egyelőre nem látott senki külsős személy." - mondta Duguet a tárgyalás során. - "A következő hónapban igyekszünk nagyobb lendületet adni a játéknak."

Sajnos dátumot még mindig nem kapott az alkotás, de az tény, hogy ezzel a megszólalással egy kevés új reményt adhattak a várakozó játékosoknak. Kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle!

2.
2.
Nothing
Lassan ott tartunk, hogy előbb jön a patch, mint a játék... XD
1.
1.
markoci555
magyarul, röviden: nem tetszett a többségnek aki kipróbálhatta, azért változtattak pár dolgon és gondolom megy a bugjavítás ezerrel, ennek nem kéne, hogy hírértéke legyen, vagy legalábbis nem ilyen formában
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...