SGF 2023: Saját bemutatót kap júniusban a Forza Motorsport

  • Írta: szlav
  • 2023. május 27.
  • Rendezvény
Link másolása
Rövidesen a Microsoft nagy videojátékos showját követően a Forza Motorsport is kap egy önálló bemutatót. A műsoron az egyjátékos kampányt láthatjuk majd huzamosabb időn keresztül.

Nem csak a Starfield kap önálló műsort az idei, június 11-én esedékes Xbox & Bethesda Showcase után. Habár a Forza-játékok fejlesztői egyébként is rendszeresen tartanak fejlesztői livestreameket, a június 13-án érkező Forza Monthly Showcase különleges lesz, ezúttal ugyanis a Turn 10 stúdió fejlesztői állnak a reflektorfény alá, hogy alaposabban is bemutassák a Forza Motorsport egyjátékos karriermódját.

A jövő hónapban tehát kétszer is láthatjuk majd a PC-re és Xbox-konzolokra érkező versenyszimulátort - mi már alig várjuk a látnivalókat! Ja, és ha már látnivalók: a stúdió a minap végre nyilvánosságra hozta a Forza Motorsport hivatalos borítóképét is, melyet fent is láthattok. A dobozon tehát a 2023-as No. 01 Cadillac Racing V-Series.R és a 2024-es Chevrolet Corvette E-Ray tündökölnek majd.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
Low Noise
Ezt ki fogom próbálni, a horizon az nagyon nem az én világom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...