The Witcher - érkezik az ötödik évad is

  • Írta: szlav
  • 2023. május 29.
  • Cooltúra
Link másolása
Arra továbbra sincs garancia, hogy a regénysorozathoz hasonlóan a Netflix adaptációja is megél majd hét felvonást, az ötödik évad érkezése azonban azt bizonyítja, hogy van vajákélet Henry Cavill után is.

Habár mi, sorozatnézők még csak a The Witcher június 29-én érkező harmadik évadát várjuk, a Netflixnél ennél jóval előrébb tart a tervezés. Azt eddig is tudtuk, hogy a most érkező szezon lesz Henry Cavill utolsó rodeója, a brit színész ugyanis kiszáll a sorozatból, a helyét pedig Liam Hemsworth veszi át a negyedik évadtól. Az eddig ismert idővonal itt véget is ért, most azonban megerősítést nyert, hogy a negyedik szezonzáróval sem ér még véget a széria.

A sorozat casting-igazgatója, Sophie Holland ugyanis a Deadline-nak adott interjút a minap, a beszélgetés során pedig elejtett egy olyan infót, amire jó eséllyel még nem álltak készen a Netflix öltönyösei: "Épp most kezdjük a negyedik évad forgatását Liam Hemsworth-szel, utána rövid szünetet tartunk, és bele is vágunk az ötödik évadba." - árulta el a szereposztásért felelős hölgy.

Köztudott, hogy a Netflix eredetileg hét évadot tervezett a The Witcher-sorozatnak, ezzel lefedve Andrzej Sapkowski hét regényét. Mindez persze sosem volt kőbe vésve, hiszen váratlan dolgok mindig közbejöhetnek (például a főszereplő színész elvesztése). Egyelőre azonban úgy tűnik, hogy minden sínen van. A streamingszolgáltató illetékesei láthatóan bíznak abban, hogy Geralt új szereposztásával is sikeres marad a széria - másképp jégre került volna a sztori a negyedik évaddal.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...