Ez lesz a Modern Warfare II és a Warzone 2.0 negyedik szezonjában

Link másolása
A hónap közepén induló szezon új pályákat hoz, de visszatérő térkép is lesz az eredeti Modern Warfare-ből. Természetesen új fegyverek és operátorok is érkeznek majd az évad során.

Az Activision hivatalosan is bejelentette Call of Duty: Modern Warfare II és a Call of Duty: Warzone 2.0 június 14-én, magyar idő szerint 18:00 órakor induló negyedik évadának részleteit. Az új szezon új térképeket és játékmódokat is hoz, előbbiből a Vondel nevű lesz az új Warzone pálya, ami egy európai barokk város vízparti részére fog emlékeztetni. Ezen felül hét másik térképet is kapunk majd a különböző játékmódokhoz.

Érkezni fognak új operátorok is, mint Io és Ana Vega, de az évad középpontjában Nikto fog állni, aki Vondel városának irányítását akarja átvenni csapataival. Őt a szezon során teljesíthető Battle Passban oldhatjuk ki, a többi operátort különböző csomagokban vásárolhatjuk meg. Szintén a Battle Pass részeként oldhatunk majd ki új fegyvereket: a Tempus Razorback rohampuskát, az ISO 45 géppisztolyt és az in-game event során kioldható tonfát.


Bekerül majd a játékba egy taktikai kétéltű jármű, Vondel környékén a köd dinamikusan fog mozogni és visszatér a Favorite Supply Box. A korábbi Warzone-pálya, Al Mazrah is megváltozik, a tomboló homokvihar elállt, de a város arculata már megváltozott, több helyen is homokbuckák nehezítik majd az áthaladást a város utcáin.

Ez lesz a Warzone 2.0 első teljes értékű Ranked évada, amihez új rangsorolási rendszert és jutalmakat is készítenek a fejlesztők. Ha pedig mind ez nem lenne elég, egy évadközi frissítést is belengettek további tartalmakkal.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...